Nönapi köszöntésem a facebookon, mindössze 7 likot ért a 350 ismerösböl(kb 100 a nö). Most nem olvasták vagy inkább nem likoljak x okbol? Nök véleménye érdekelne elsösorban.
Figyelt kérdés
tegnap 12:11
21/23 anonim 

válasza:

Nekem több ismerősöm is van, akik szinte minden nap kiposztolják, hogy "Gyönyörű napot/délutánt/estét mindenkinek".
Most akkor ezekre mindig reagálnom kéne?
Hát nem. Ha valaki közel áll hozzám, az úgyis ír nekem messengeren, smsben stb. Vagy ha személyesen megemlítenek egy posztban, arra nyilván reagálok.
Viszont ilyen random kidobott "mindenkinek boldog nőnapot/karácsonyt/faxomtudját dolgokra nem. És ezzel a legtöbben szerintem így vannak.
22/23 anonim 

válasza:

Ennyi erővel bármilyen bejegyzés egy "random kidobott" üzenet. Nem személyre szóló, hanem az összes ismerősnek. A FB bejegyzések nem egy valakinek szólnak, mert nem egy privát levelező rendszer, hanem közösségi oldal.
23/23 anonim 

válasza:

Én amondó vagyok, hogy egy jókívánság még a legkevésbé öncélú, sokkal több közöm van hozzá mint ahhoz, hogy mit csinál a macskája. Az meg álszent, aki szerint az összes női ismerősödet egyenként levélben kell köszönteni, mert akkor vagy ember. A legtöbben szerintem nem is várnak érte lájkolást, nem az a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!