Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nönapi köszöntésem a facebooko...

Nönapi köszöntésem a facebookon, mindössze 7 likot ért a 350 ismerösböl(kb 100 a nö). Most nem olvasták vagy inkább nem likoljak x okbol? Nök véleménye érdekelne elsösorban.

Figyelt kérdés

tegnap 12:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Én szoktam kitenni köszöntést, de nem várom, hogy lájkolják, csak lássák, hogy nem felejtettem el."

Hidd el, senkit nem érdekel, elfelejtetted-e

.

tegnap 13:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg nem vagy követve csak ismerősnek vagy jelölve. Nem jelensz meg az üzenő falon.
tegnap 13:37
 13/23 anonim ***** válasza:
77%
Ha minden ilyen xarságra reagálnék, akkor a fél életemet a Facebookon tölteném. Valaki gondol rám, ír személyesen, arra reagálok. De a hírfolyamon lévő dolgok hidegen hagynak.
tegnap 14:52
 14/23 anonim válasza:
20%
Kb 10 éve én is kiírtam, mert jófej leszek. Kb le se szarta senki. Akkor én is ezt gondoltam, hogy biztosan nem látják, nem érzi magáénak stb. Aztán láttam, hogy xy jóképű ismerősöm üdvözlését nem csak lájkolják, hanem meg is köszönik, na mondom jól van.
tegnap 15:13
 15/23 anonim ***** válasza:
75%
Jaj utolsó, hagyjuk már ezt a "jóképűség" hülyeséget. Ha valaki NEKEM, személyesen ír, arra reagálok. Az ilyen üzenőfalra feltett dolgokra viszont nem. Pedig van jó pár ismerősöm, aki "jópasi".
tegnap 15:28
 16/23 anonim ***** válasza:
10%
Nem az USA-ban vagyunk, itt MO-n a nők zöme életunt, közönyös flegma pa.raszt.
tegnap 16:11
 17/23 anonim ***** válasza:
79%
16, még szerencse, hogy legalább te ilyen kedves, intelligens és pozitív ember vagy.
tegnap 20:07
 18/23 A kérdező kommentje:
Tavaly ket angol no ismerosom is likeolta iden nem lajkolta egyik se. Ugy tunik ennyien nem erzik magukat nonek. Viszont egy kulfoldi meleg ismerosom lajkolta.
tegnap 21:41
 19/23 anonim ***** válasza:
80%
Engem tökéletesen hidegen hagynak a pasik nőnapi köszöntési, amik 99%-ban arról szólnak, hogy ŐK jófejek, figyelmesek.
tegnap 22:33
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kotelezo sablon uzenetekkel nem foglalkozok max kozeli ismerosnel, de naluk is inkabb csak szemelyesen
ma 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!