Nönapi köszöntésem a facebookon, mindössze 7 likot ért a 350 ismerösböl(kb 100 a nö). Most nem olvasták vagy inkább nem likoljak x okbol? Nök véleménye érdekelne elsösorban.
Figyelt kérdés
tegnap 12:11
11/23 anonim 

válasza:

"Én szoktam kitenni köszöntést, de nem várom, hogy lájkolják, csak lássák, hogy nem felejtettem el."
Hidd el, senkit nem érdekel, elfelejtetted-e
.
12/23 anonim 

válasza:

Valszeg nem vagy követve csak ismerősnek vagy jelölve. Nem jelensz meg az üzenő falon.
13/23 anonim 

válasza:

Ha minden ilyen xarságra reagálnék, akkor a fél életemet a Facebookon tölteném. Valaki gondol rám, ír személyesen, arra reagálok. De a hírfolyamon lévő dolgok hidegen hagynak.
14/23 anonim válasza:
Kb 10 éve én is kiírtam, mert jófej leszek. Kb le se szarta senki. Akkor én is ezt gondoltam, hogy biztosan nem látják, nem érzi magáénak stb. Aztán láttam, hogy xy jóképű ismerősöm üdvözlését nem csak lájkolják, hanem meg is köszönik, na mondom jól van.
15/23 anonim 

válasza:

Jaj utolsó, hagyjuk már ezt a "jóképűség" hülyeséget. Ha valaki NEKEM, személyesen ír, arra reagálok. Az ilyen üzenőfalra feltett dolgokra viszont nem. Pedig van jó pár ismerősöm, aki "jópasi".
16/23 anonim 

válasza:

Nem az USA-ban vagyunk, itt MO-n a nők zöme életunt, közönyös flegma pa.raszt.
17/23 anonim 

válasza:

16, még szerencse, hogy legalább te ilyen kedves, intelligens és pozitív ember vagy.
18/23 A kérdező kommentje:
Tavaly ket angol no ismerosom is likeolta iden nem lajkolta egyik se. Ugy tunik ennyien nem erzik magukat nonek. Viszont egy kulfoldi meleg ismerosom lajkolta.
tegnap 21:41
19/23 anonim 

válasza:

Engem tökéletesen hidegen hagynak a pasik nőnapi köszöntési, amik 99%-ban arról szólnak, hogy ŐK jófejek, figyelmesek.
20/23 anonim 

válasza:

Az ilyen kotelezo sablon uzenetekkel nem foglalkozok max kozeli ismerosnel, de naluk is inkabb csak szemelyesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!