A kettő közül melyikbe fektetnél inkább?
Van egy családi ház, ami nem nagyon lelakott, de már némileg felújításra szorulna.
Pl tető, szigetelés, belülről aránylag rendben van.
Vagy ezt az összeget, amit a házra költenél inkább egy garzon panel lakást venni, szintén egy közepes állapotút.

Az árakkal sincs nagyon tisztában, azt hiszi 2-3 millióból megvan egy tetőcsere.
Meg ő térkövezni akarná a hatalmas udvart.
Mondtam neki, hogy az a gazdagoknak való, meg akik az államot kihasználva már azt se tudják mire költsék a pénzüket.
Ő úgy van vele, hogy majd még nyugdíj mellett is dolgozik, csak ez nem garancia semmire.
Utána meg lakhatnak a szép házban, csak pénz nem lesz már másik lakásra, ahogy mennek fel az ingatlanárak, a megtakarításukat is megeszi az infláció.
Hitelt meg már nyugdíjra nem fog kapni.
Én azt is mondtam nekik, ha anya is nyugdíjas lesz, az még 7 év kb, utána a családi házat is, el kellene adni és panelbe menni, mert csak egyre terhesebb lesz a gondozása.
Az örökség szintjén szerintem sokkal jobb ha 2 ingatlan van, mint 1, ami jó állapotban van.
Nem akarok rasszista lenni, de borsod idővel elromásodik, és majd olcsón adhatom el a házat valakinek, akinek jó az ott is.
Potom pénzért egy, jó állapotú házat.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!