Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan rokonod 80 fölött...

Van olyan rokonod 80 fölött aki nem fogadja el hogy idős, öreg?

Figyelt kérdés
Nagyanyám nem használ kis kerekes kocsit, nehogy öregnek nézzék. Tehát nem azért festet mondjuk hajat hogy szebb legyen, hanem nehogy öregnek nézze valaki. Mit szólsz ehhez?
tegnapelőtt 07:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

Mamám sminkel, festi a haját, színes, divatos cuccokban jár de ettől függetlenül elfogadja hogy öreg. 84 éves.

Anyám 60, ő viszont nem fogadja el a korát. Kb 25-30nak hiszi magát. Olyan cuccokat hord amiket a huszonévesek, egy mérettel kisebbet mint ami illene rá. Ha lenénizik akkor kiveri a balhét.

Ahhoz képest hogy milyen fiatalnak képzeli magát, nem sminkel és nem ápolja a bőrét. Látszik rajta akor rendesen..

tegnapelőtt 14:41
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
Szóval szerinted, kérdező, ha valaki átlépi mondjuk a hetvenet, akkor le kéne döglenie a kanapéra és szappanoperákat bámulni?
tegnapelőtt 15:12
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Amiket leírtál, azokkal szerintem semmi gond nincs, miért ne törődhetne egy idős ember is a külsejével? Ha meg nem kell neki banyatank, akkor nem kell, gondolom, megoldja máshogy, szatyor, kosár stb.

Nagymamám 85 éves lesz, a haját már nem festi pár éve, de múltkor simán eljött színházba sminkben, kis magassarkúban, szép ruhában, egyedül tömegközlekedve. A hétköznapokban is hord farmert, eljár bevásárolni kisebb dolgokat, ellátja magát teljesen. Sajnos néha valóban túlvállalja magát, pl nagyon sokat és nehezeket cipel, ami után fáj a dereka, de hát régen bírta…De nem írhatjuk elő neki, mit csináljon, felnőtt ember ép szellemi tudattal.

tegnapelőtt 18:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Nincs 80 éves rokonom. A szüleim és anyósom is csak 60+ évesek., nagyszüleim règ meghaltak, 2006-2009 között, nem élték meg a 75 évet sem.
tegnap 08:40
 15/17 A kérdező kommentje:

Félreértés. Nem a korral van it a baj, nem. Mindenki megélis, jobb esetben. Viszont minden kornak megvan a szépsége, a szépkor nálam a szép ősz hajjal kezdődik, nem értem mi ezzel a baj. Nekem biztos így lesz. Visszataszító számomra a hosszú pirosra festett köröm és piros rúzs ebben a korban.

Autót vezetni pedig nem fogok mert nincs már olyan reflexe az embernek.

Lehet nagyon szép a szépkor is, ha nem próbál foggal körömmel 40nek látszani.

ma 05:57
 16/17 anonim ***** válasza:

EZ a TE döntésed lesz, a nagymamádnak meg az ösz haj a szép. (Nekem sem, még akkor is, ha "csak" 70 évesn vagyok)

Neked visszataszító, ha egy idösebb ápolt, a normálisabbak többségének nem.

ma 10:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Már meg ne haragudjál, de kit érdekel, hogy TE mit akarsz? Bezzeg a szülők, nagyszülők bele ne merjenek szólni a tini kölyök külsejébe, te ellenben egy alap igényszintet (nem, nem igénytelen semmilyen korban az, aki nem sminkel meg festi a haját, de ha ezektől jól érzi magát, akkor is teljesen normális) leszólhatsz. Nem mellesleg olyan embereknél akikhez képest te egy csitri vagy és maradsz is még pár évtizedig. Majd akkor lesz alapod kritizálni ebben a témában, ha te is megéred azt a kort, mint azok az asszonyok, akiket fikázol. Majd akkor meglátjuk, hogy áll a szájacskád, ha kedved szottyan feltenni egy vörös rúzst, erre a pisisek háborognak, hogy micsoda vénasszony, képtelen elfogadni a korát.
ma 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!