Beszélgetek elég régóta egy emberrel interneten és azt mondta neki még tanulok de közben dolgozok, szerintetek mondjam el vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Szóval elég sokat beszélgetünk, néha játszunk együtt, de először azt mondtam neki még tanulok mert épp munkát kerestem.
Mondjam neki hogy bocs becsaptalak, vagy igazából nem kell?
tegnap 11:00
1/3 anonim 

válasza:

Attól függ, hogy milyen céljaid vannak ezzel az emberrel. Ha szimplán csak baráti, akkor nem fontos elmondani. Ha később kapcsolatban reménykedsz, akkor érdemes lenne megemlíteni.
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem is attól függ, mi célod ezzel az ismeretséggel, ezzel az emberrel.
3/3 anonim 

válasza:

A munkakeresés is egy tanulási folyamat. Ha nem konkrétat kamuztál, akkor szerintem nem fontos, írd mostantól, hogy dolgozol már. Különben nem ciki bevallani, ha jól meg tudod indokolni, miért füllentettél. Engem nem érintene különösebben, inkább érdekelne, hogy mi a munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!