Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 40 ev kozottiek van sajat...

30 40 ev kozottiek van sajat lakasotok?

Figyelt kérdés

Hol laktok, otthon vagy alberletben, sajat lakasban?

Mennyire ciki, ha meg otthon laksz a szuloi hazban 40 evesen is?

tegnap 18:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

Van sajátom, ettől függetlenül úgy alakult, hogy a kisfiammal édesanyámmal élünk, és ez így is marad, míg ez nem lesz terhes egyikönknek sem.

(A sajátot is nagyszülői, illetve szülői támogatással hoztam össze.)

tegnap 19:44
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Nincs és nem is lesz
tegnap 19:47
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

Van. 29 éves koromban vettünk lakást a feleségemmel, azóta kertes házra cseréltük, 37 éves koromra kifizettük, mostanra fel is újítottuk. Idén leszek 40.

Őszintén bevallva ebben nem kevés mázli volt, mert pont akkor lett pénz is, meg szándék is, amikor betegesen olcsók voltak az ingatlanok. Szülői segítséggel hitel nélkül meg tudtuk venni a lakást, és a házat is még a szürreális drágulás előtt vettük. Ha most kellene belevágni, 20 évig nyögnénk.

tegnap 20:00
 14/20 anonim ***** válasza:
69%

37 éves vagyok. 18 évesen kaptam egy lakást szülőktől. 26 éves koromig éltem ott, aztán férjhez mentem. A férjemnek már akkor volt egy háza, itt élünk, a lakást kiadtam.

Én egyedül sose tudtam volna venni ingatlant, meg még egy rendes kocsit se. Hiába van diplomám, de jól fizető állásom csak 1× volt, még a gyerekek előtt. Emiatt szoktam magam nagyon rosszul érezni. Azt hittem többre viszem. De én nem tudok gyerekek is nevelni meg felelős munkahelyen dolgozni.

Hiába van házam, nem vagyok boldog.

tegnap 20:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Nincs, nem is lesz. Max a párom tud majd venni és ott lakok majd.
tegnap 20:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Tavasszal vettünk lakást hitelből.
tegnap 21:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Családi lakásban maradtam anyummal - közös érdekekkel - és ide jött párom. Más okokból rosszul és lassan indult az életem, itt igazából jó fix helyem volt, nem adódott más, és sajnos nem is lett annyi pénzem. Mivel megfelelt így nekem, ezért utazásokra költöttem.
tegnap 22:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Saját, igazából két házunk van (mindkettőben lakunk).
tegnap 22:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Nincs. Párom házában élek 10 éve. Ha valami beütne, valószínű a szülői házba költöznék, ami anyámé, de ő a párjánál lakik 15 éve és a háza többnyire üres.
tegnap 22:50
 20/20 anonim ***** válasza:
nincs,de már nem is érdekel
tegnap 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!