Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szélsőségesen befelé forduló...

Szélsőségesen befelé forduló vagyok, csendes, nincsenek is emberi kapcsolataim, de gyermekként is érdektelen voltam. Ezzel el kellene mennem pszichológushoz? 30/F

Figyelt kérdés
tegnap 08:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar, akkor igen.
tegnap 08:16
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Van munkád és iskolai végzettséged, eltudod tartani magadat?
tegnap 08:16
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Az exem ugyanilyen volt. De annyira, hogy ő nem is dolgozott, a szülei tartották el. Én naiv azt hittem, majd ki tudom rángatni ebből és sokáig próbálkoztam is, de mindhiába. A vége az lett, hogy én elmentem sétálni, ő meg otthon ült egyedül. Egy ilyen emberrel nem hogy párkapcsolatot, még baráti kapcsolatot sem lehet fenntartani, kivéve ha a barát megelégszik azzal, hogy mindig ő megy át hozzá és csak nála találkoznak, de az ilyen szerintem nagyon ritka, egy idő után mindenki megunja. Az én exem öngyilkos lett. Ha ebből indulok ki, akkor azt tanácsolom, hogy minél előbb menj szakemberhez és tanulj meg lépésről-lépésre kinyílni egy kicsit. Nem feltétlen kell rögtön társaságba járni, de biztosan tudnak segíteni abban, hogy legalább picit tudj örülni az élet apró dolgainak is.
tegnap 08:24
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 30F!

Ha azt mondom neked, hogy igen, érdemes elmenned pszichológushoz, képes leszel rá? Nem bántásból kérdem. Amit leírtál magadról, az alapján nem biztos, hogy az "otthonülősből" képes leszel arra, h elmenj a dokihoz. Hm?

tegnap 09:42
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem már a szüleidnek el kellett volna vinni, amikor három éves voltál. Természetesen menj orvoshoz. Sokmindent meg tud változtatni, ha kiderül, mi okozza. Nagyon pozitív életminőségbeli változások érhetőek el.
tegnap 09:53
 6/12 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
0%

A pszichológiának nevezett dolog működésképtelen.

Sőt káros.

Igaz, hogy rengeteg egyetemen tanítják, de szerintem egy összefüggéstelen marháskodás.

Ajánlok egy próbát :

Vegyél elő egy pszichológia tankönyvet, nyisd ki bármelyik oldalon és olvsd el azt az oldalt.

Nagyon tanulságos lesz !

Ha ezek után még mindig el akarsz menni egy pszichológushoz, hát az a te dolgod.

Legyen ez a te problémád !!!

tegnap 10:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok nagyon semminek örülni, a szex sem okoz örömöt
tegnap 11:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar, erősen gátol a mindennapokban, akkor igen, ajánlott lenne elmenni pszichológushoz. Ezt szerintem csak még inkább alátámasztja, a #7-es kommented, kérdező. Ebből van kiút, de azért tenni kell - és ezt nem bántásból, hanem tanácsként írom.
tegnap 12:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Sajnos egy elcseszett ember vagyok
tegnap 13:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor ez ennyi még. Mert még nem abban a fázisban vagy, hogy tényleg bemenjen a segítség.
tegnap 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!