Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki nem a pénz miatt költözne...

Aki nem a pénz miatt költözne külföldre az mi miatt?

Figyelt kérdés

Közel 10 éve vagyok kint és már elegem van a külföldi életből. A szociális életem 0, a családomat évente 1szer látom és ráadásul nem is élek olyan jól ahogy az elvárható lenne ha valaki nyugaton dolgozik.

Azon gondolkodtam hogy igazából mi nem tetszett nekem otthon. Nem a pénz miatt jöttem el hanem a párom miatt de amúgy egyedül az hiányzott hogy nehéz volt párt találni otthon és az akkori munkahelyeim sem voltak jól. Minden mással megvoltam elégedve a körülményeimhez képest.

A párom itt lakott, kiköltöztem hozzá, feleségül vettem, született egy babánk, találtam biztos munkát és önálló életet élünk.

tegnapelőtt 18:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%
Az se mind1 hova. Anglia, Nemet meg hasonlo helyekre nem mennek, de pl Spanyolba szo nelkul. Mar csak ha korbenezek is jobb a lelkemnek, hogy nincs szemet mindenhol, jokedvuek az emberek, palmafak, tengerpart, jo levego. Szabadabbnak erzed magad, nyugodtabb vagy stb
tegnap 10:56
 22/25 anonim ***** válasza:
60%

Spanyolország sem fenékig tejfel manapság. Van egy ismerősöm aki apartmant vett az egyik tengerparti városkában és a párjával odaköltözött. De egy év múltán inkább visszajöttek, a sok napsütés és "jó levegő" nem kompenzálta azt hogy nem érezték magukat otthon. Az apartmant meg három év után inkább eladták, mert a jókedvű mosolygós spanyol ingatlanosok állandóan átvágták őket a kiadással, amúgy is unták már hogy ugyanoda járnak nyaralni.

tegnap 11:11
 23/25 anonim ***** válasza:
49%
Kepbe vagyok Spanyollal, voltam mar kint tobb idot. En egybol otthon ereztem magam, haza se jottem volna tobbet szivem szerint csak sokminden idekot. Igen hajlamosak atverni, de ez mindenhol megeshet. Okosan kel csinalni es csak ugy belevagni dolgokba, hogy elotte nagyon belemesz
tegnap 11:49
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
21-es: én pont Németországba jöttem, és itt az emberek mosolygósak, udvariasak, kedvesek, elözékenyek, szóval nagyon jól érzem magam.
tegnap 14:37
 25/25 MTamas2 ***** válasza:
100%
Azért, mert a narancsuralmi rendszer helyett jobb lenne egy szabad, liberális, felvilágosult nyugati demokráciában élni.
tegnap 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!