Miért a csúnya nők szoktak a házisárkányok lenni?
Figyelt kérdés
A szexi nők sokkal kedvesebbek velem, és láthatóan másokkal is. Akik ilyem csúnyácskák ők meg nagyon szigorúak mindenkihez. Pl takarítónők sem a kedvességükről ismertek, meg szépek sem szoktak lenni, de ez csak példa. Ha titkárnő az illető, akkor is sokkal kedvesebb, ha csinos. Csinosak olyan mindenre csesznek rá, csúnyák meg minden miatt beszólnak.
Lehet ezzel csak én vagyok így, de én ezt tapasztaltam egész életemben.
febr. 28. 19:07
1/6 anonim 

válasza:

Mert haragszanak a világra, hogy velük így kicseszett az élet.
De mondhatom a butaságuk is. Mert a szépség belülről fakad.
2/6 anonim válasza:
Így fogtad ki. Én ocsmány vagyok, de mindenki szerette a kedvességem.
3/6 anonim 

válasza:

Ebből a szempontból nincs összefüggés a személyiség és a külső megjelenés között! Egy nagyon csinos nő is tud sárkánnyá válni, ha olyan a magszemélyisége.
4/6 anonim 

válasza:

Az előző barátnőm elég csúnya volt, de kontrollmániás, házisárkány volt. Teljesen, mindenben kontroll alatt tartott. Gyakran megjegyezte, hogy milyen vicces az élet, mert én viszonylag sportos testalkattal találhattam volna nála szebb és csinosabb és kedvesebb barátnőt is, ennek ellenére mégis ő "tart sakkban"
5/6 anonim 

válasza:

Az erős 9-es exfeleségem pl pont kivétel.
6/6 anonim 

válasza:

Nincs csúnya ember, csak ápolatlan, koszos vagy aki elhanyagolja magát. Sok nöt fel se ismernél az utcán, ha smink nélkül látnád. Vagy sok férfit sem, ha megmosakodna, fodrászhoz menne vagy csak frissen mosott hajjal látnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!