Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek hány oldalnyi privát...

Kinek hány oldalnyi privát üzenete van itt?

Figyelt kérdés

Sokat beszélgetsz itt?

Nekem 313 oldal fogadott, 366 oldal küldött.

ma 10:52
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

#40 Rendben.

Én július óta vagyok, néha írok válaszokat és van 5-6 stabil írogató, akik szerintem mindenkinek elküldik a sablon szöveget.

ma 14:30
 42/44 anonim ***** válasza:

Gratulálok:).

Én rendszerint kitörlöm őket. Nem olyan sűrűn beszélgetek itt, mert általában 1-2 levélválátás után vége mindennek.

2 alkalommal volt, hogy hosszabb ideig beszélgettem valakivel.:(

ma 17:31
 43/44 A kérdező kommentje:

42-es

Ne add fel, vannak itt normális emberek! ;)

ma 17:34
 44/44 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon felszínesen végignéztem az eddig adott válaszokat. Úgy látom, gofy azért a legtöbbek pártíz oldallal rendelkeznek. Persze a törlés és a regisztráció időpontja releváns változó.

A válaszokból az is kiderül, hogy akik felvázolták az oldalszámot, meg sem közelítik azt, amivel jómagam rendelkezem. Persze ehhez azért az is hozzátartozik, hogy nem egy 2-3 hónapos regisztrációm van.

Vajon mennyi levele lehet egy olyan szemnélynek, aki itt van vagy 15 éve.

ma 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!