Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Illik-e ilyet kérni?

Illik-e ilyet kérni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elegge fura lesz a kérdésem. A történet az elejéről kezdeném hogy érthető legyek. Fél éve voltam közúti elsősegély tanfolyamon, es ott az oktató olyan szenvedéllyel beszelt ezekről a dolgokról hogy szó szerint beleszerettem az egeszsegügybe. Azóta elvegeztem egy. Ápolási asszisztens kepzest illetve most szeretnek egy apoloi oktatasra elmenni. Viszont! Ebbe a suliba eleg nehez bekerülni, es nem vagyok biztos benne hogy egyedül fel fogok tudni készülni a felvetelire. A kérdésem az lenne hogy szerintetek illene e megkerdeznem az elsősegely oktatot vagy a patjat aki szinten profi ápoló megkerni hogy segitsenek felkészíteni. Természetesen nem ingyen. Ha illik, akkor sem tudom hogy fogjak neki. Amugy egy nagyon aranyos közvetlen párrol van szó, egy varosban élünk. Sőt mint most legutobb megtudtam ket utcaval arreb lakunk egymástól. De nem hiszem hogy felismerne hisz fel ev telt el es hát mennyi tanuloval talakozik. Ők kb 40-es eletkoruak en pedig 25.

Ti mit tennétek?

tegnapelőtt 15:46
A kérdező szavazást indított:
Megkérdezném, egy próbát megér.
Megkerdezném hiszen fizetéséget kapna.
Nem kérdezném meg, bunkóságnak tartom
13 szavazat
 1/3 Janaqks ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy javasolna-e valakit aki segíthetne neked, vagy esetleg tudna-e neked különórát tartani pénzért. Szerintem nem bunkóság :)
tegnapelőtt 15:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem bunkó, inkább aranyos, sőt, ha leírod azt, hogy igazából ő miattuk kaptál kedvet ehhez, akkor az még bók is.
tegnapelőtt 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ráírtam az egyik volt tanáromra, mikor a gyakorlati helyemet kerestem, hogy esetleg ismer-e valakit. Ismert.

Anyukám tanár, iskolásokat tanít, nem felnőtteket, de volt olyan, hogy volt tanítványa megkereste évekkel a ballagás után, és elmondta neki, hogy miatta szerette meg a tantárgyat, vagy épp az ő hatására ment el olyan szakirányba később. Anyukám azt mondta, ez a legnagyobb szakmai elismerés számára, a volt diákok ilyen jellegű visszajelzése.

tegnap 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!