Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hallottatok a makói gyerekek...

Hallottatok a makói gyerekek ügyéről?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek?Ismeri valaki közületek a csalàdot?Minek van igaza?

Nagyon sajnàlom őket😥

#gyerekek #Makó #Gyerekelgelyezés
febr. 18. 10:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ja, egyébként ilyen alapon itt egy cikk a masik oldal szemszögéből, ezen állitasok szerint mem igaz, hogy apuka nem támogatta a gyerekeket, plusz a nagyszülők nem is engedték neki a láthatást, meg a gyerekeknek azt meséltek, az apjuk miatt halt meg rákban az anyuka, stb.

[link]

Akkor most mi igaz?

febr. 18. 11:51
 12/22 anonim ***** válasza:
A gyerekek szemszögéből szinte mindegy, hogy mi az igaz. Ők nem játszmáznak, csak az érzelmeik vezérlik őket és a videón egyértelműen látható volt, hogy hova húznak. Meg lehet érteni az apát is, mert lehet, hogy ő az a ritka kivétel, aki tényleg szívből szereti a gyerekeit és ezért ragaszkodik hozzájuk, nem pedig bosszúból. De meg lehet érteni a nagyszülőket is, akik a lányuk utolsó kívánságának szeretnének eleget tenni és valószínűleg épp elég nagy fájdalom nekik, hogy a lányukat elvesztették, nem akarták ugyanezt átélni az unokákkal kapcsolatban is.
febr. 18. 12:11
 13/22 anonim ***** válasza:
12, de akkor sem korrekt emiatt az apától elvenni a gyerekeit....
febr. 18. 12:22
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

6os vagyok, amugy a mai napig emlékszem, hogy sírtam, hogy nem akarok menni nyári láthatásra az apai nagyszülőkhöz - velük élt apam -, pedig az égvilágon semmi baj nem volt velük, tartani akarták a kapcsolatot, foglakoztak velünk, kedvesek voltak, sosem bántottak.

De ha akkor megkérdeztek volna 7-10 évesen, tuti azt mondom, milyen rosszak, nem szeretem őket, nem akarok odamenni. Pedig felnőtt fejjel tudom, hogy mindez nem volt igaza, csak anyám meg az anyai rokonok beszélték belém, és közben pont anyam volt a borzalmas, nárcisztikus, kontrollmániás szülő, akivel meg a kapcsolatot is megszakítottam felnőttként inkább, olyan rossz volt mellette idővel.

De egy gyerek annyira befolyásolható és a másik szülő ellen nevelhető....

És le merem fogadni, hogy itt is ezt csinálják a nagyszülők, minden sz*rnak elhordják apukát a gyerekeknek, ezért tartanak tőle, bármilyen ember is.

febr. 18. 12:35
 15/22 anonim ***** válasza:

De a gyerekeivel rendszeresen kapcsolatot tartó, azaz feltételezhetően gyerekeit szerető apuka miért akarná olyan nagyszülőknél hagyni a gyereket, akik - a másik oldal állítása szerint - akadályozták az anya halála után a kapcsolattartás és olyanokat mondtak a gyereknek, hogy az apja miatt halt meg az anyjuk és hasonlók?

Ki hagyná ilyen ellene nevelő, a gyerekekbe rosszindulatot beszélő nagyszülőknél a gyereker? Elvileg apuka is azért fordult a hatóságokhoz, mert a nagyszülök nem engedték látni, elvinni a gyerekeket, csak ezzel nem büszkélkednek.

febr. 18. 12:54
 16/22 A kérdező kommentje:

Olyan mintha mindkét oldalnak igaza lenne,közben meg egyiknek sem.Nagyon sok az ellelntmondàs.Azok a videók,íràsos bizonyítékok,ismerősök véleménye stb.Remélem kiderül az igazsàg.

Az hogy nem akart oda menni lakni nem csak azt jelentheti,hogy telebeszélték a fejét.

Az én fiam szereti az apjàt,az apja csakàdjàt,de amikor nyàri szünetre megy oda,azt sokallja(1hét).Mindig alkudozna,engem kér,hogy hívjam az apjàt,hogy elég lenne 4vagy 5nap egyhúzomba nyàron.Évközben nincs gond,mert minden 2.hétvégén van ott.

febr. 18. 14:46
 17/22 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy amíg azon megy a huza-vona, hogy kinek van igaza, a gyerekeket rángatják jobbra-balra. Persze felnőtt korukra már ők is látni fogják, ki volt, aki igazán szerette őket, de addigra elment a gyerekkoruk és felesleges, de életük végéig tartó lelki sérüléseket szereznek.
febr. 18. 15:00
 18/22 A kérdező kommentje:
Szerintem mindannyian szeretik őket és ezért harcolnak értük.Csak sajnos nem tiszta eszközökkel.
febr. 18. 15:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha az anyjának volt annyi esze, hogy szült neki, akkor az nevelhesse is, ha nem botrányos életvitelű. Nem volt kötelező neki szülnie...a nagyszülők nem tudom mit pattognak, nem a nagyszülő vállalta a gyereket anno. Ha nem volt alkalmas apának, akkor miért szült neki?
febr. 18. 15:26
 20/22 anonim ***** válasza:

#19 Te is csak ítélkezni tudsz, szerinted minden csak fekete vagy csak fehér lehet, ugye?

Millió olyan eset van, amikor elválnak emberek, sajnos legtöbbször már gyerek is van. Ha mindig előre tudnák, hogy mi fog történni, akkor fele ennyi ember nem lenne a Földön. (Talán még jobb is lenne, de az már egy másik kérdés.)

febr. 18. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!