Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek kikből van több?...

Szerintetek kikből van több? Hímringyó fiúkból vagy aranyásó lányokból?

Figyelt kérdés
A férfiak vagy a nők szeretik magukat ki- vagy eltartatni jellemzően idősebb partnerekkel?
febr. 15. 21:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Annyira látszik hogy itt az ég világon senkinek sincs "aranya", hogy még csak be se tudjátok rendesen határolni azt, hogy mi az az aranyásás.

Jah a szebb nők 80%a (!!!!!!) gold digger, mert gondolom ilyen futottak még középosztálybeli párt akar😂😂😂 (értsd: aki nem hónapról hónapra él, el tudja látni a szükségleteit, sőt, néha, spórolással meg tud engedni magának ilyen-olyan luxust is)

Az aranyásás kifejezést nem erre találták ki. De nagyon nem.

Minden férfi össze vissza dugna ha lenne rá lehetősége, de baromira nem minden nő lenne felső1% férfival. Ezért is járkál sok kis mezga paula a világon.

febr. 16. 04:52
 12/25 anonim ***** válasza:
51%

11 édes. Csakhogy én nem olyan közegben mozogtam ahol a nők azért aranyasok mert nem hónapról hónapra él. (Bár nem mintha olyan férfibe nem lehetne beleszeretni, mert a szerelmet nem érdekli a pénz)

Hanem olyan közegben amikben modellek vannak tekintve hogy én magam is az voltam

És a modell lányok nem a velük egykorú modell fiúkkal jöttek össze, hanem a legtöbb bármilyen csúnya, nála 25 évvel idősebb üzletemberrel a pénzért... akiket én bottal sem piszkalnek meg.

Pont én vagyok aki látja a valóságot ezzel kapcsolatban, mert én mozogtam ilyen körökben.

Nem mellesleg nekem az első szerelmem meg anno 20 éves koromban pont egy másik modell volt, akinek sem kocsija, de még csak jogsija sem volt... együtt metróztunk Londonban minden nap, mert spórolni akart a taxin is.

Érdekes hogy bele tudtam szeretni pedig semmilye nem volt, főleg ahhoz képest amit a milliárdosok tudtak volna adni akikkel már akkor körül voltam véve.

Szóval tőlem pont Elfogadhatod amikor azt mondom hogy a nők 80 százaléka aranyásó. Volt olyan lány aki szó szerint bármilyen gazdag pasinak befeküdt akivel találkozott.

febr. 16. 05:04
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Már miért nem vagy modell?

Kiöregedett hölgyem?

febr. 16. 05:53
 14/25 anonim ***** válasza:

Most a kérdés a sugar baby-kről és a sugar boy-okról akart szólni, nem?

Amiket kérdeztél, az jóval nagyobb csoportokat jelent.

A nők között csak max azok a nem aranyásók, akik már alapból is kő gazdagok és megengedhetik maguknak azt a luxust, hogy ne anyagi szempontok vezéreljék a választásukat.

A hímringyó, meg nem csak a gazdagokat akarja megdönteni, hanem az összeset, aki megtetszik neki valamiért.

febr. 16. 08:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

13 pontosan ez történik 30 felett kedves.

Még a legnagyobb szupermodellek is nagyságrendekkel kevesebbet dolgoznak 30 felett, 40 felett meg már maximum egy-két presztízsmunkát vallanak el, arra kérik fel őket, a legismertebb 15-20 nőt.

Szívesen a segítséget.

febr. 16. 09:20
 16/25 anonim ***** válasza:

15 tök jó hallani, hogy van ilyen leányzó,nő is és ebben a körben mozogtâl, baromira nem lehetett könnyű így ott helytàllnod, hogy voltak elveid meg tartásod.(Gondolok itt erre,hogy nem a legjobb munkákat kaptad meg ilyesmik)

Sokszor a nők aprópènzèrt meg kis előnyökèrt is odadobjàk magukat a vezetőknek egy munkahelyen te meg a valutamilliomos közegben erre nemet tudtál mondani.

Sok nő lehet aki addig tisztességes életet élt az átlagos közegben lehet odakerülve még ha nehezen is de dobná az elveit meg a tartàsàt.

Én is úgy vittem többre az életben másoknál,hogy az elveimet nem adtam fel,jól kerestem hal Istennek ,előrébb nem jutottam a ranglétrán de ennek ellenére minden mást megtudtam valósítani

febr. 16. 09:47
 17/25 anonim ***** válasza:
12 A te közegedben lehet hogy 80 % aranyásó volt, de az a te spec közeged volt. Nyilván az emberek csak kis része tartozik a te közegedbe, úgyhogy rájuk ez nem érvényes.
febr. 16. 09:48
 18/25 anonim ***** válasza:

17 igen és az én speciális közegem az ahol fel lehet mérni hogy mennyi no az aranyaso mert ok tudnak azok lenni

Az hogy a volt osztálytársaid, az átlag Laura meg az átlag alatti Gréta hogy keresnek part az nem releváns ebből a szempontból, mivel az aranyásáshoz fixen jó külső kell....

És mivel én voltam több száz ilyen lánnyal körülvéve így el tudom mondani hogy milyenek.

febr. 16. 10:02
 19/25 anonim ***** válasza:
Átlag Laura sokszor szebb mint a te kis cuncikáid. Mégse aranyásó.
febr. 16. 10:09
 20/25 anonim ***** válasza:
19 🤣🤣🤣🤣 jó nyilván itt nem is érdemes tovább folytatni a tárgyalást.
febr. 16. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!