Mi az az aranyásó?
Figyelt kérdés
2018. nov. 14. 16:27
1/10 anonim válasza:
Olyan nő, aki többnyire nem dolgozik soha, hanem mindig egy pénzes fószer után koslat, "aranybányát" keres (innen az elnevezés), akivel aztán vígan eltartatja magát, amíg meg nem unja, aztán dobja a fenébe, és megy keresni a következő balekot.
2/10 anonim válasza:
1-es: na megszólalt a pórnép.:D
Az aranyásó olyan nő vagy férfi, aki kutatja az üzleti lehetőségeket mindig, akinek nem a pénz a lényeg, hanem a pénzcsinálás folyamata. Kb. ennyi.
3/10 anonim válasza:
Egy sima hagyományos kerti ásó fa nyéllel,csak az ásó része nem acélból van,hanem aranylemezből.Gazdag vidéki embereknek van ilyen.
5/10 Dumuzi válasza:
Mészáros Lőrincz amint a kertjében ássa el a nemzet aranyát :)
6/10 anonim válasza:
2-eske butaságot beszél. Aranyásó az a nő aki a 3,14nájával fog meg gazdag férfiakat.
7/10 anonim válasza:
A kérdés rosszul lett feltéve, mert azt kellett volna kérdezni, hogy ki az az aranyásó és rögtön tudtam volna válaszolni, mert én vagyok az, de még nem kezdtem el lapátolni.
8/10 anonim válasza:
Régi magyar szokás. Az urali Nyá településen van egy nagy sóbánya. Innen hozatnak sót, és azt az ifjú ara nyakába szórják az esküvőn. Régen kötőjellel írták, ara-nyásó, de az új szabályok szerint egybeírandó.
9/10 Quatermain válasza:
A prostituált legújabb megnevezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!