Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jobban éltek anyagilag mint...

Jobban éltek anyagilag mint 10 éve ?

Figyelt kérdés
10 év múlva mire számítotok ?

tegnap 20:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert külföldre költöztem.
tegnap 23:57
 22/28 anonim ***** válasza:
78%
Sokkal többet dolgozok sokkal kevesebb pénzért.
ma 05:13
 23/28 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon nem. Ilyen rossz sose volt még
ma 05:37
 24/28 anonim ***** válasza:
71%

Igen is meg nem is... 10 éve szüleimnél laktam nagy házban, fater autójával jártam mindenhova. Minden nap főztek rám. Évente 2x vittek nyaralni. De nem tudtam megvenni magamnak szinte semmit.

Most nincs kocsim (bár bp belvárosban élek.. éppenséggel van pénzem valami ~1 milkás szutyokra, csak minek?).

Magamnak kell főznöm, bevásárolnom.

Én fizetem a 30m² albérletemet.

Nyaralni csak 1x járok.

De közben meg sok dolgot meg tudok venni magamnak, ha kell. Egy laptop, egy telefon, tv, ruhák, cipők, bicaj, egyéb hobbira költés...

ma 08:27
 25/28 anonim ***** válasza:
10 éve még egyetemista voltam, szóval ahhoz képest abszolút jobban élek. Reményeim szerint 10 év múlva pedig még jobban fogok élni, bár nem akarok telhetetlen sem lenni.
ma 11:17
 26/28 anonim ***** válasza:
Mivel leromlott a pénz és a gazdaság, így rosszabb. 17-ben 107-ezres fizetéssel nem kellett gondolkodnom 60-ezres kanapén. 30-ezerből megvolt a lakás és az étkezés. Most csak az étkezés 70-E és 120-E a kanapé.
ma 12:07
 27/28 anonim ***** válasza:
26 és az olcsó használt kanapé...
ma 14:26
 28/28 anonim ***** válasza:
A 80-as évektöl egy átlag ember évröl évre rosszabbul él.
ma 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!