Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha ráírok olyanokra akik már...

Ha ráírok olyanokra akik már majdnem 10 éve de oda jártak középiskolába ahova én, miért nem írnak vissza?

Figyelt kérdés
Nem beszéltem velük meg semmi ilyesmi de tudják ki vagyok, tudják hogy én is oda jártam amikor ők
2023. szept. 10. 17:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem beszeltetek, akkor most plane idegen vagy nekik.
2023. szept. 10. 17:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért írnának vissza? A leírtak alapján semmi beszélnivalótok nem lehet egymással, ha már 10 éve sem volt. De legyünk optimisták: mivel nem vagytok ismerősök, a kéretlenbe/engedélykérésekbe ment az üzeneted, és nem látták.
2023. szept. 10. 17:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
osztom kettest: miért írnának vissza? lényegében egy vadidegen vagy
2023. szept. 10. 17:31
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Én se írnék vissza egy általános iskolai osztálytársnak, akikkel 10+ éve nem beszéltem. Nem vagyok rájuk kíváncsi.
2023. szept. 10. 17:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ez, öhm, furi. Miért írnának vissza?
2023. szept. 10. 17:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Rám írt egyszer egy volt iskolatárs, és csak azért tudtam, hogy ugyanoda jártunk, mert be volt neki írva adatlapra, amúgy gőzöm nem volt ki ő. Gondoltam nem leszek bunkó, erre csak a nyomtatóját akarta eladni nekem.. 😂
2023. szept. 10. 17:51
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Én biztos visszaírnék! Nem is értem itt az előző kommentelőket hiszen bunkóság nem visszaírni ha rám írnak! Én mindenkinek visszaszoktam írni! Meg amúgy is az ember érdeklődő tehát érdekel más mit csinál/csinált! Ez volnék én, persze más meg lehet nem ilyen...sokfélék vagyunk. Amúgy én is jártam így hogy régi ismerős nem írt vissza,sosem értem miért...
2023. szept. 10. 17:53
 8/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Vagy fogalmuk sincs, hogy ki vagy, vagy pontosan tudják...
2023. szept. 10. 17:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#7 bunkóság valakire ráírni, hogy "mi van vele".. ha nem érdekelt az elmúlt 10 évben, hogy mi van vele.
2023. szept. 10. 17:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert ki a fszt érdekel egy random idegen, aki nem mellesleg annyira életképtelen, hogy tizenéve látásból ismert emberekre próbál ráakaszkodni, anno meg semmilyen személyes kontakt nem volt vele?

Ráadásul kicsit eltúlzod a saját fontosságodat. Nem, a normális emberek rég leszarják már a múltat, van életük, barátaik, nem fognak emlékezni egy olyan valakire, akit max láttak a sulibüfében, de soha egyetlen szót sem beszéltek vagy max megkérdezték, volt-e matekházi…Szóval totál kéretlenül, a semmiből zaklatod őket.

Egyébként ez tipikus MLM szokás is. Azokat meg pláne mindenki utálja.

2023. szept. 10. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!