Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha ráírok olyanokra akik már...

Ha ráírok olyanokra akik már majdnem 10 éve de oda jártak középiskolába ahova én, miért nem írnak vissza?

Figyelt kérdés
Nem beszéltem velük meg semmi ilyesmi de tudják ki vagyok, tudják hogy én is oda jártam amikor ők
2023. szept. 10. 17:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

#7:

Jól van na, nyugodjál már meg. 😃

2023. szept. 10. 18:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is érteném, miért ír rám valaki, akivel 10 éve egy iskolába jártam, és akkor se beszéltünk. Azt gondolnám, bolond. Ha akkor nem beszélgettünk, most mégis milyen közös témánk lehetne? Vagy, egy volt osztálytársam rám írt egyszer, hogy mizu (az is fura volt, vele se beszéltem 10+ éve), aztán kiderült, hogy biztosítási ügynök, és valami szart próbált rám sózni. Na ilyenekből se kérek.

Miért írsz rájuk amúgy? Mit akarsz tőlük?

2023. szept. 10. 18:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Írogatni csak
2023. szept. 10. 18:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Én egy év után kijelölöm azokat a felesleges ismerősöket, akik már nem tartoznak az érdekeltségi körömbe.
2023. szept. 10. 20:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!