Van egy régi úgymond barátom.10 éve sokszor egy felé vitt az élet.Most megint egy helyen dolgozunk.Én most kezdek leszokni az alkoholról több mint 1 hete nem iszo.Ö ha iszik 1 hétig részeg.De én vagyok mindig a rosz hogy iszom.Miért?(többi lent)
Figyelt kérdés
Folyton kijavít ezt nem látom jól ezt rosszul gondolom az nem jó az életembe semmi sem jó egy troger vagyok az ö adójából megyek az orvoshoz ha kell. Mindent a szememre vet.
De most ís egy helyen dolgozunk az előtt is évekig egy helyen dolgozunk.
Ha én ennyire rosszul csinálom a dolgaim akkor ö is ha egy helyen vagyunk mostanában mindig
2023. aug. 29. 15:52
1/1 anonim válasza:
Beszelj vele es kerdezd meg kulturaltan, hogy miert csesztet folyton teged. Amugy az ilyen nem barat.
Igazad van, nem csinalja jobban, viszont attol hogy o ezt mondja hogy rosszul csinalod, ne vedd magadra. Az ilyen emberek a sajat belso frusztraciojukat vetitik ki masokra.
Nekem is volt ilyen baratom, bar en nem ittam :D
A piat tedd le egy eletre!
Hajra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!