Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki a fiatal?

Ki a fiatal?

Figyelt kérdés

febr. 4. 13:45
1 2
 11/17 anonim válasza:
31%

#9 kérlek olvasd el újra amit írtam.🧐

Nem azt írtam, hogy a fiatal férfiak vissza lennének maradva a fejlődésükben, hanem azt részleteztem, hogy tanulmányaim szerint az emberi életkor egyes szakaszai az általánosan elfogadott - és így a szakirodalomban is használt - terminológia szerint mit takarnak.

Tehát ha jobban megnézed azt látod, hogy a fiatal felnőttkor a növekedés befejeztétől (férfiaknál ~25., nőknél ~20. életévtől) nagyjából 30-as évek legelejéig tart. Utána következik a következő korszak a középkorú felnőtt kor.

Mindazonáltal örülök, hogy műveltséged gyarapításához szerény soraimmal hozzájárulhattam.😌

febr. 4. 15:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából 30 éves korig mondanék valakit fiatalnak.
febr. 4. 15:35
 13/17 anonim ***** válasza:
59%

Hogy lenne egy 35-40 éves fiatal😀Érezheti magát annak meg nézhet ki fiatalOSan, de az már messze nem fiatalkor, biológiailag már felnőtt gyereke, sőt unokája is lehet.

febr. 4. 17:51
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
13-as lehet hozzád, vagy egy 18 éveshez képest öreg egy 35-40 éves, de az össztársadalmat nézve még fiatal és az átlagnak nemhogy felnőtt, hanem semmilyen vagy max nagyon kicsi gyereke van még csak, unoka jó vicc, ne a putriból induljál ki.
febr. 4. 19:27
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
#14 sehonnan nézve nem fiatal már. A várható élettartam 75-80 év, annak már a felénél jár. Középkorú. Keress rá a fiatalság jelentésére. Valójában felnőttkor előtt állót jelent, aki már nem tini, tehát 18-25 évesek szigorúan nézve. Egy 35-40 éves max. fejben lehet fiatal, biológiailag már réges rég nem az.
febr. 4. 19:36
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
Nyilván nem ugyanaz egy 20 éves meg egy 35 éves. De néz már meg egy 35 éves nőt, férfit manapság ha neked ők már középkorúak akkor egy 50 éves mi? Ja gondolom az neked már öreg. Tudom 25 fölött temesd el magad.
febr. 4. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:
64%

Jövőre 30 leszek, sokszor 17-nek néznek, sportos vagyok, fit, aktív, de akkor se tartom már magam igazán fiatalnak, nemhogy majd 5-10 év múlva. El kell tudni fogadni, hogy nem leszel örökké fiatal. Ez nálad valami Pán Péter szindróma?

febr. 4. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!