Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szülök! Ha a gyereketek nem...

Szülök! Ha a gyereketek nem vitte sokra az életbe azt hogy tujátok megemészteni mások előtt beismerni nem kellemetlen?

Figyelt kérdés
Pl.ul csak egy gyári melós vagy Tesco eladó lett belőlle és még unokával se ajándékozott meg? És nem ciki ha ismerős előtt erről kell beszélni főleg ha mondja neki meg menedzser a gyereke és már van több unokája?
febr. 3. 22:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

Anyám cikinek érzi, ami vicces mert neki érettségije sincs. Felcsináltatta magát fiatalon, utána gyárban dolgozott lakatoskênt. A szabadidejében diszkózott, pasizott. Nekem nem lehetett tovább tanulni, mert érettségi után megfenyegetett ha nem megyek el én is gyárba dolgozni és nem adok haza pénzt akkor mehetek az utcára. A kajámat is fizessem, ő nem fog tartani. Ha meg otthon lakok, a házfelújítást fizessem...

Nem tudom hogy a q anyjába gondolta hogy majd így sokra viszem. A barátnői hagyták a gyerekeiket egyetemre járni nappalira, eltartották ez idő alatt a gyerekeket, akik a tanulásra koncentráltak csak. Van egy kis különbség, nem?

Portás lettem. Most tanulok levelezőn fordítónak 30 évesen. Gyerekem nincs, és nem is lesz. Ha lenne se vinném anyámhoz látogatóba.

febr. 4. 07:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szülő szégyene, ha nem képes arra büszke lenni, hogy a gyerek önállósodott. Nem lehet mindenki igazgató meg manager. Az emberek 90-a átlag kisember.
febr. 4. 08:12
 13/13 anonim ***** válasza:

"és még unokával se ajándékozott meg"

Ajándékba egy jó könyvnek, vagy a kedvenc csokimnak azért jobban örülnék.

Az unoka nem ajándék, gyereket azért vállaljon mindenki, mert ő maga vágyik rá, ne a szüleinek szüljön ajándékba.

Egyébként meg bármit is fognak dolgozni a gyerekeim, én büszke leszek rájuk, mert értelmes, rendes, okos srácok. Csak drukkolok, hogy szeressék azt, amit csinálnak, és legyen boldog az életük (munkától függetlenül is)

febr. 6. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!