Anyukámat kiteszik a kórházból februárban,de nem tudjuk hova helyezni,nagyon sokat kell várni otthonra. Valaki tud olyat,ahol gyorsan beveszik?
Figyelt kérdés
febr. 2. 20:00
31/32 anonim 

válasza:

16,
Igen, az "Andiról" azonnal sejlik a jól fizető irodai munka, ahol 12 órázik mindennap, elmondása szerint.
Egyébként te ezzel a stílussal coach vagy? Gondolom önjelölt.
32/32 anonim 

válasza:

#15-ös vagyok, én írtam, hogy beszélj a háziorvossal.
Amikor apám volt ilyen helyzetben pár éve, minket is folyamatosan hívogattak, hogy valamit tegyünk vele, mert ott nem maradhat. Mi eleve kicsi lakásban élünk, messze is laktunk tőle, stb., szóval nem tudtuk volna fogadni.
Vagy hatszor beszéltem a háziorvossal, mire sikerült elintéznie, hogy bekerüljön apám az egyik otthonba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!