Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Anyukámat kiteszik a kórházból...

Anyukámat kiteszik a kórházból februárban,de nem tudjuk hova helyezni,nagyon sokat kell várni otthonra. Valaki tud olyat,ahol gyorsan beveszik?

Figyelt kérdés
febr. 2. 20:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
67%

"Becsület, szeretet, lelkiismeretesség, ez meg mind megy a szemétbe?"

Ezekből nem lehet kenyeret venni a boltban. Ha a kérdezőnek nincs pénze ápolót fizetni napi 8-10 órában (ami több százezer forint), akkor ha a kutya kutyát sz*rik, akkor sem lesz. Ezt nem fogod fel. Pénz beszél, kutya ugat.

febr. 3. 08:36
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy tudom van az a törvény ami előírja, hogy szülőket bizony gondozni kell, ha rászorulnak.
febr. 3. 08:37
 23/32 anonim ***** válasza:
67%
22, rosszul tudod.
febr. 3. 08:40
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

20 ,

Az Élet majd bebizonyítja, hogy melyikőnknek van igaza.

A szomszédok, önkormányzat, stb. példákat pedig nem az általad 10 éve nézett sorozatból vettem, hanem a megélt tapasztalatokból.

De azt hiszem érzéketlen, tudatlan embernek, mint te felesleges bármit is magyarázni.

Több kommentem nem lesz a megjegyzéseidre.

febr. 3. 09:44
 25/32 A kérdező kommentje:

Több otthont felhivtam,több ápoló osztályt felhivtam,sehol nem tudják fogadni,csak annnyit mondanak nem tudnak segíteni.

És nincs hely sem.

Én nekem még 20 éven van a nyugdijig,a nunkahelyemet nen hagyhatom ott.

Anyunak 24 órás felügyelet kell,az ápolót nem tudom megfizetni. Nem tudom forgatni,mert nem tudom hogyan nyúljak hozzá.

Csak pépes ennivalót tud enni,a gyógyszert nem tudja lenyelni,mit kezdjek vele,sehol nincs hely.

Én fogadom haza,de hozzám nincs bejelntve,de akkor egyedül marad a lakasban,napi 12 örát,mert én 12 örát dolgozom.

Ott fog neghalni,ejhen,szomjan,mert pelenkázni is kell.

S 18- ig kikell hozni a kórházból,többször felhivtak,hogy van 2 hetem,

febr. 3. 10:02
 26/32 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell kihozni, értsd meg.
febr. 3. 10:05
 27/32 anonim ***** válasza:
74%

16

Jó, ehhez képest írtál olyan (baromságot) is, hogy ha nem fogadja mondjuk a gyereke, akkor elmennek az önkoriba, és ott majd rokonokra tukmálják rá.

Hát bocs, ez nem így van. (Be is baxna, ha a nagynénémet, akivel 20 éve nincs kapcsolatom sem, idehoznák a betegszállítók, mert nincs hozzátartozója.)

Oké, tudom, a kérdésben anyuka van, de f@szságokat ne írjál már.

febr. 3. 10:34
 28/32 anonim ***** válasza:
84%

Me balf*szkodjál már, kérdező. Leírtuk, hogy NEM KELL elhozni, nehogy megtedd, akkro se, ha zsarolnak, erre csak leírod, hogy jo, hazahozod, majd akkor otthon hal meg.

Ne fogadd!!! Mit nem ertesz ezen? Ha megteszed, ha beengeded a házadba, és ott hal meg, besz*rva, akkor téged fognak elővenni, mert akkor az már büntetöjogi kategoria. Na akkor tenyleg senkit nem fog érdekelni, hogy te dolgoztál.

Elmondtuk: nem számít, hányszor hívnak fel, te minden alkalommal mondd el, hogy nen veszed át, nem hozod haza, mert nem tudod. Úgyse küldik haza.

Az a baj, persze, hogy látszik, hiába mondjuk el neked, és pont ezért tudják kirakni a betegeket, mert hiana mondják el a rokokoknak, hogy ne fogadják, csak megteszik, mint te.

febr. 3. 10:44
 29/32 A kérdező kommentje:

De,igen,megertettem.

Nem fogjuk fogadni,mert megmondom,hogy nem tudjuk hova tenni,és a telefont lerakom.

Így aztán sehova nem tudják szállítani.

Egyenlőre.

Mert az otthonok is tele vannak,s éveket is várni kell.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat,most már kitartó leszek.

febr. 3. 15:52
 30/32 anonim ***** válasza:
59%
De akkor ne csak mondd, hanem tényleg legyél az, akkor is, mikor fenyegetnek majd, hogy, beperelnek, mehetsz a bíróságra, meghal majd anyád odabent és társai. Mindennel be fognak próbalkozni.
febr. 3. 15:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!