Egy nő a gyerek kori traumák miatt lesz ribi, vagy a környezete miatt?
Figyelt kérdés
.jan. 30. 14:35
51/55 anonim válasza:
50: és akkor sem mindig, mert van egy még egy fontos tényező: a szedett gyógyszerek, között a jó sok férfi által is elvárt vagy preferált fogamzásgátló. Nekem pl., amíg a mostani kapcsolatban nem szedtem, néha spontán is jött, ha a páromra néztem vagy egy kis tapi után, fogamzásgátló után meg azért bőven kell előjáték. És nem a párom iránti vágyam változott meg.
52/55 anonim válasza:
en fiatal koromban ugy valtogattam a pasikat kb 4 evig mint mas a bugyijat. raadasul koran kezdtem mar az onkielegitest is. Hogy miert? mert ilyen volt a termeszetem es mert szerettem a sexet. 15 eves koromtol aktiv sexualis eletem volt. 19 evesen ferjhez mentem rossz hazassag volt (alkesz durva ferj) elvaltam. a 2. ferjemmel tobb mint 40 eve vagyunk egyutt. eleinte voltak felrelepeseim de az utobbi 30 evben mar nem. nagyban termeszet kerdese szerintem.
53/55 anonim válasza:
52 fiúként én is szerettem volna a sexet,de a kutyát nem érdekelte hogy én mit szeretnék
54/55 anonim válasza:
ez attol fugg gondolom milyen kezdemenyezo keszseggel birtales foleg hogy hogyan neztel ki? egy fejlett sportos jo kulseju srac kap lanyt ha akar. az en ferjem 17 evesen aktivan sportolt es 7 honapig volt viszonya egy gimi beli tanarnojevel aki akkor 35 eves volt. a parom remekul nezett ki nem volt agyon sportolt de aranyos es jo testu srac volt szep suru hosszu hajjal es valoszinuleg ezert ragadtak ra a nok o viszont mindig az idosebb noket kedvelte. en 1 evvel vagyok idosebb tole es 48 eve vagyunk egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!