Ha a férfiak jobban értenének a szexhez,kevesebb nő lenne rib.i.Amúgy ugyanannyi jogunk van szexelni,mint egy férfinak.Szeretem a szexet,ritkán vagyok szerelmes,és az se garancia,hogy jó lesz a kapcsolat.Olyat meg akivel passzolunk nagyon nehéz találni.Szexl kapcsolatban nincs traumám,sose voltam szégyenlős.A meztelenseg nem egyenlő a dugással a szememben.Legtöbbször az hord el mindennek,akinek nem állok meg.A nők meg azért,mert én tetszem jobban a kiszemeltjének,vagy jobban nézek ki.Sokat változott a vilag az elmult 20 évben.Az emberek prűdebbek lettek,és már az is kiöltözés,riba.nckodás,ha szoknyában vagyok.
jan. 30. 21:45
22/54 anonim válasza:
21 Sexet èn is szeretném,csak utálnak a nők
jan. 30. 21:57
23/54 anonim válasza:
#21 Mert szerinted mit nem tudnak a férfiak a szexben, ami miatt a nőknek folyamatosan hiányérzetük támad és ezért tovább kell keresgélniük?
jan. 30. 22:53
24/54 anonim válasza:
Biztosan sokat számít a fejlődési korszakok tapasztalatai. Ez benne van, hogy aki alig kapott szeretet és figyelmet, az a kinőiesedésekor hirtelen népszerűvé tud válni, és ez sokszor azt jelenti, hogy átesik a ló túloldalára, elkezdi hajszolni, kihasználni ezt a helyzetet,folyamatos egónövelés, stb... abszolút.
De azért ez még mindig főként személyiség. Kinek mi fér bele. A legrondább nő is képes megtalálni azt a közegwt, ahol csorgatják rá a nyálukat a férfiak, szóval nem ezen múlik, hanem azon, hogy kinek annyira alacsonyak az ingerküszöbjei, hogy nem vacakol erkölccsel, simán megalázza magát egy kis egóboostért.
jan. 30. 23:12
25/54 anonim válasza:
Nem mindegyiknek állt fel magától,nem sokáig birta.Nálam a sima dugás se csak annyiból áll,hogy berakjuk,kihúzzuk.Nem tudnak simogatni,ilyesmi.Persze volt aki értett hozzá.Aztán találkoztam a férjemmel,akivel egyforma libidónk van,hozzá se kell érnem áll neki,lehet vele kisérletezni.Addig volt pár férfi az életemben.Utána pár hármas volt,vagy én vittem el valakitő volt mással.Most már ilyeneket nem csinálunk.Ha régen annyi eyzem lett volna,mint most,jóval kevesebbel lettem volna.Ráadasul én tudom mit akarok,és ez volt akit megrémített.Azonkívül van amikir egy nő is csak szórakozasra vágyik.Nem vagyunk rosszabbak tőle,mint egy férfi.
jan. 30. 23:18
26/54 anonim válasza:
Hát ha saját lakásban a fürdőruha felvétel vagy az hogy fehérneműben vagyok és pózolok a tükörben baj, mert kukkolnak az ablakból akkor igen ribaanc vagyok.
jan. 30. 23:26
27/54 anonim válasza:
Lassan 40 éves szűz férfi vagyok
jan. 30. 23:34
28/54 anonim válasza:
#26 Ribizli csak aktusoktól lehet valaki, meztelenségtől még nem. Egy meztelen playboy nő a fotókon is csak egy modell és semmi több.
jan. 30. 23:42
29/54 anonim válasza:
Mert egy csúnya lány nem akarja , hogy szépnek lássák? Istenem.
Minden nő vágyik rá másik nem szépnek lássa.
De nem kell nekem egoo boost. Csak hagyjanak békén és ne is csúfoljanak. Meg ne beszéljenek rólam.
Magamat meg attól még láthatom bármilyenek. A saját egoo boostom, hogy felveszek egy ruhát aztán belenézek a tükörbe és tetszik amit látok.
jan. 30. 23:42
30/54 anonim válasza:
29 a férfinak is jólesett ha jóképűnek látják,nem kell a feminista szöveged
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!