Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy nő a gyerek kori traumák...

Egy nő a gyerek kori traumák miatt lesz ribi, vagy a környezete miatt?

Figyelt kérdés
.
jan. 30. 14:35
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
Nyílván de mivel nőről írt a 24es így arról beszéltem
jan. 30. 23:48
 32/56 anonim ***** válasza:
Ha férfiről lett volna szó akkor meg arról beszélek
jan. 30. 23:48
 33/56 anonim ***** válasza:

#25 Mert Te minden meztelen férfitől egyből nedvesedsz is? Nálunk pont ilyen a merevedés kérdése. Még az étkezésünk is befolyásolja, a lelki dolgokról, mint pl a stressz, már nem is beszélve.

De természetesen a férfiak között is sok a ringy., csak ennek tradicionálisan más a társadalmi megítélése.

jan. 30. 23:56
 34/56 anonim ***** válasza:
Èn nem rongy vagyok,hanem szűz
jan. 31. 00:08
 35/56 anonim ***** válasza:
Elmagyarázná valaki ezt a nedvesedést? Mert ez nem minden nőnél van így, van aki csak ciklus közepén tapasztalja, függetlenül attól hogy a jópasija vagy egy semennyire se vonzó van ott. De állandóan mindenki ezzel jön, pedig ez nem minden nőnél van így, teljesen különbözőek vagyunk. És ez nem függ össze a libidóval és azzal se hogy szex közben mi van, mert akkor minden oké. De ez a jópasira nedvesedés mi a franc, mikor a nők nagy részénél nincs ilyen.
jan. 31. 01:01
 36/56 anonim ***** válasza:
Nem minden féfira nedvesedek,de ha szexre kerül a sor igen.Kínlódni meg senkire nincs kedve.És ha viszket,férfi se kell hozzá.
jan. 31. 03:34
 37/56 anonim ***** válasza:
100%

De mi ez a pasira "nedvesedés"? Mikor szinte mindig van ott annyi amennyi a szexhez meg az egészséghez kell, nem értem a "pasira nedvesedő" nők amúgy tök szárazak és ha jön a pasi akkor jön a niagara? Vagy ha meg nem vonzódik annyira akkor meg így trükközni kell hogy legyen valami? A szexet nem azért nem akarja valaki mert száraz, hanem mert nem akarja akkor és ott és azzal a pasival, de attól nem kell kiszáradni lol. Nem is lenne egészséges. Akkor már inkább ilyen van ha kívánom a párom hogy pl elpirulás, vagy lélegzet felgyorsul, hozzá akarok bújni, érzel valamiket itt-ott, de a "nedvesedés" az alap normál nem változik max akció közben ha kell. Terhesség alatt is minden nőnek más a hmm ami jön vagy nem jön, ez egyénfüggő. Nincs ilyen hogy a "hirtelen a pasira nedvesedik" tévhit az minden nőnél van, és az olyan mint mikor a pasinak feláll, semmi párhuzam nincs sok nőnél. Az erőszakolók is azzal jönnek hogy de "nedves", biztos akarta a nő. Miközben ez természetes élettani folyamat, mindig van annyi amennyi kell, főleg a ciklus közepén sok is, semmi köze ahhoz hogy épp szexelni akarna e a nő vagy sem. Azért van mert úgy egészséges. Nyilván ezek szerint amiket csomóan írogatnak, vannak nők akiknél van köze hozzá és csak akkor jön valami ha szexelni akarnak, vagy csak meglátják azt a pasit aki kell nekik, amúgy meg szaharák? Az ilyenek elmesélnék mit tapasztalnak? Mert egy csomó nő ilyet nem tapasztal, mégis ezekből általánosítanak.

Lehet hogy épp ezért terjedt el régen, mert meg akarták erőszakolni a nőt erre hivatkozva hogy "nedves", pedig szinte minden egészséges nő normálisan egyáltalán nem száraz. Példának vegyük a száj se száraz, vagy aki pasi ezt terjeszti hogy a nőknek a "nedvesedés" olyan mint neki hogy feláll, az próbálja meg kiszárítani a száját, nem fog sikerülni, vagy ha igen az fájni fog.

jan. 31. 06:01
 38/56 anonim ***** válasza:
Van egy alap nedvesedés,ami a coklus folyamán valtozik.És van amikor tocsog a nő,annyira nedves lesz szex előtt.
jan. 31. 06:19
 39/56 anonim ***** válasza:
0%

Az összes fickónak sem áll mint a cövek, mikor meglátnak egy pucér nőt, mert azért nem minden nő úgy néz ki, mint mondjuk..(gondolja mindenki ide az ideálját, vagy az ahhoz közeli külsőt, belsőt, illatot, ízt, akármit).

Este, mikor hazaesik egy fizikailag hullafáradt pasi (egyre ritkább az ilyen, mert a nőknek Lölö, meg egyéb ilyen nyim-nyám kell, tudjuk miért), rohadtul nem azon kezd el járni az esze, hogy miként fog még merevedést is produkálni aznap este, az állandóan kielégítetlen, többszörös orgazmust követelő nőjének.

Azt nem tudom, hogy milyen érzés lehet a nőnek, mikor egy átlagos kőkemény pénisz reszeli negyed-, félóráig odabent, kellő nedvesedés nélkül, de hogy férfiként lehet érezni némi égető érzést az ottani bőrfelületen, azt már tapasztaltam.

(Az erőszaktevők témához való hozzáállása teljesen más, ott nem nagyon szokott az számítani, hogy a nő most nedvesedik, élvezi, stb, vagy sem. Ott minden a fickóról szól, a nő csak egy eszköz a cél eléréséhez.)

jan. 31. 07:46
 40/56 anonim ***** válasza:

Na, ez megint olyan kérdés, amikor mindenek előtt hogy tisztázni kell a kérdésben szereplő fogalmat, mert a "ribi" elég szubjektív kifejezés. Bár eleve nem szeretem ezt a sértő szót, de attól, hogy egy nő sok férfival lefekszik, az én szótáramban semmilyen formában sem r.banc.

Én azokat értem ide, akik nem kontrollálják a szexualitásukat, és ezzel maguknak, vagy másoknak bajt okoznak.

A leggyakoribb példa erre, amikor egy lány ki van éhezve a figyelemre, szeretetre, és amikor elkezd nőiesedni, hirtelen a férfiaktól elkezdi megkapni. A másik altípus, amikor egy lány valamiért nem képes tudatosan mérlegelni, csak a pillanatnyi ösztönei vezetik. Szerintem mindkettő gyerekkori hiányosság.

jan. 31. 08:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!