Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számotokra mi volt az a...

Számotokra mi volt az a legfájdalmasabb pillanat, ami mély sebet hagyott bennetek?

Figyelt kérdés

Történeteket is leírhattok. Sokunk nemtudja elmondani senkinek, mert vagy annyira fájdalmas, vagy azért, mert fél, hogy megbélyegzik.

Lehet egy szülő, barát, párkapcsolat, erőszak netalán megszégyenítés, ami így belétek égett és nagyon nehezen dolgoztátok fel mai napig is (vagy nem is tudjátok csak együtt éltek ezzel). Azért érdeklődöm, hogy lássuk mindnyájan, hogy senki sincs egyedül! Talán lehet hasonló történetekkel erősíteni tudjuk egymást. Netalán tanulunk is egymástól/egymás történetéből.

Köszönöm, ha leírod!:)

tegnap 10:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Sokunk átmegy ezen sajnos. ..:(
tegnap 11:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Talán amikor anyam életemben első alkalommal megvert egy FEKETE PONT miatt talán alsós 2 vagy 3.-ban. Bár onnantól apám átvette a "nevelésem" és onnantól soha többé nem mondtam el a rossz jegyeimet, pedig rendre megvertek amikor kiderült az ellenőrzőmből, de inkább elviseltem negyedévente, semmint minden rossz jegy után.

Meg akkoris, amikor anyám bizalmas dolgaimat elmondta apámnak.

Végül egyszerűen elképzelni se tudtam, hogyan lehetne bennük megbízni. Mai napig rányomja a kapcsolataimra ez a bizalmatlanság a lenyomatát. Barátaim nincsenek, mindenhonnan a támadást, rosszindulatat várom és 25 évesen elmenültem otthonról az első normális párkapcsolatom segítségével.

tegnap 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
9! 5-ös vagyok. Szerencsére aztán a dolog teljesen pozitív irányba fordult nálam.
tegnap 15:05
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Halálesetek.
tegnap 18:05
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

Általános iskolai kiközösítés (átnevezték az osztálycsoportot arra, hogy "utolájuk együtt *Az én nevem*-t, olyanokat írtak - mivel akkor még eléggé dagadt voltam - hogy levágnak, készítik a koporsót meg ilyenek), első exemmel való kapcsolatom (a kapcsolatunk abból állt, hogy fél évig két naponta kellett lebeszélnem az öngyilkosságról, ő pedig úgy manipulált ahogy akart - pl két napig nem válaszolt, aztán random leírja, hogy "bocsi, elütött egy autó, kórházban vagyok". Erre nyilván kiakadtam, megijedtem meg minden. Utána írja válasznak, hogy "ja bocs, nem gondoltam volna, hogy annyi eszed van, hogy beveszed" - mikor meg közöltem vele, hogyha velem akar lenni, akkor ne játszadozzon az érzelmeimmel, kiakadt, és elhordott minden sz*rnak - megbízhatatlannak, aki hátba szúrtam, mert nem hivatkozott rám emberként, hanem mindig a "lény" szót használta -, elérte, hogy gyűlöljem magam, őt pedig magasztaljam. Másfél hónapon kerezstül kellett napi szinten ezt elviselnem, mire kapcsoltam, hogy ez nem oké így).

Volt pár kisebb is (nyilván a két legutóbbi exemmel, akikkel már azért fényévekkel jobb kapcsolatom volt, a szakítást nem viseltem a legjobban + áprilisban kiderült hogy cukorbeteg vagyok, amit szintén nehéz volt feldolgozni).

Ezeken már maximálisan túlléptem. Illetve, most úgy érzem, aztán ki tudja, eléggé friss az a gondolat bennem, hogy van önbizalmam és boldog vagyok magam miatt, de remélem a legjobbakat.

Mindenki másnak, aki írt, kitartást kivánok, és a lehető legjobbakat!

tegnap 18:26
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Amikor rájöttem hogy ez nem a Paradicsom hanem a kanális!
tegnap 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!