Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Munkatárs iránti "érzelmet"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkatárs iránti "érzelmet" el lehet nyomni?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve kezdődött ez az egész,hogy tudatosult bennem,hogy vonzódok vagy talán érzek az egyik munkatársam iránt.

Közelebbi kapcsolatunk vagy egymással,mint a többiekkel,és ez szembetűnő is,viszont nem lépünk egymás felé. Régebben beszéltünk arról,hogy nem jó,ha 2 munkatárs együtt van,de ez a téma csak úgy feljött,akkor még nem is volt sem bennem ez az érzés,se rajta nem látszódott semmi.

A külsőnk nagyon különböző egyébként. O egy vékonyka srác,én meg dundi lány😄

A belsonk viszont nagyon hasonlít,sok a közös bennünk,nagyon jókat beszélgetunk,mondhatni több vele a közös dolog,mint azzal,akivel együtt voltam.

Látszik rajta,és rajtam is,hogy motoszkál valami mindkettőnkben,de rossz érzés minden nap így járni munkába.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Mikor múlik ez el,már ha egyáltalán elmúlik? 😅 Ha már nem lépünk egymás felé,akkor inkább múljon el ez az érzés 🫤

tegnapelőtt 17:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
tegnapelőtt 17:11
 2/19 anonim ***** válasza:
64%
El is lehet nyomni, de el is múlik magától idővel. Hogy mikor, azt nyilván nehéz számszerűsíteni.
tegnapelőtt 17:20
 3/19 A kérdező kommentje:

Tavaly ilyenkor mikor észre vettem ezt,akkor azt gondoltam,hogy pár hónap és elmúlik 😅

Néha el is múlik 1-2 hétre ez az egész de aztán kezdődik elölről

Mikor én szeretnem őt kerülni,O mindig ott sertepertel

tegnapelőtt 17:23
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kezdeményez, akkor nem akar tőled semmit. Jobb, ha mást keresel.
tegnapelőtt 17:37
 5/19 anonim ***** válasza:
55%
Hátha magányos vagy akkor rávetíted ki, de nem érte vagy oda igazság szerint hanem az vonz iránta, hogy elérhetetlen. Olyan nincs, hogy két ember vonzódik egymáshoz és a munka miatt nincs randi, szex. Csak az mozgat mindkettőtöket inkább, hogy "mi lenne ha"...De ezek nem valós érzések.
tegnapelőtt 17:40
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

"Néha el is múlik 1-2 hétre ez az egész de aztán kezdődik elölről"

Emiatt írtam. Ilyen nem létezik, hogy elmúlik és visszatér.

tegnapelőtt 17:40
 7/19 A kérdező kommentje:
Azért ez nem így van 🙂
tegnapelőtt 17:41
 8/19 anonim ***** válasza:
57%

Hát pedig én egyetértek vele.

Már maga a kérdésben az érzelem idézőjelben van. Te saját magad is tudod, hogy ezt csak az élteti, hogy nem lesz belőle semmi, kötődsz a semmihez.

"Látszik rajta,és rajtam is,hogy motoszkál valami mindkettőnkben"

Valami = semmi.

tegnapelőtt 17:44
 9/19 A kérdező kommentje:

Kar volt feltenni a kérdést...😅

Istenem,de imadjatok ezt😅

tegnapelőtt 17:51
 10/19 anonim ***** válasza:
70%
Jól van, legyen igazad. De mit fogsz csinálni hogyha ő veled nem szeretne viszonyt mert a munkahelye előbbre való? Nekem teljesen mindegy mit érzel/éreztek, de mirs jutsz ha ő párkapcsolatban sem szeretne veled lenni?
tegnapelőtt 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!