Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek🥺? húszon évesen...

Mihez kezdjek🥺? húszon évesen már kopaszodom😢😭.

Figyelt kérdés

ma 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hajbeültetés. Ha nincs rá pénzed akkor semmit.
ma 09:26
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Sapkával vagy fejkendővel ne takargasd.
ma 09:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha a 20-as évek elején vagy, szerintem érdemes várni még, megnézni, hogy meddig kopaszodsz, hogy reálisabb képet kapj a helyzetedről. Aztan érdemes elgondolkodni egy hajátültetésen. Annak eredménye attól függ, hogy mennyire kopszodtál meg - vagyis milyen a kopaszodás mértéke. Igazából minden azon múlik, hogy az adóhelyeken - halánték, tarkó - mennyi haj maradt. Ha van elegendő hajmennyiség, akkor rendbe lehet hozni, elét szép eredményt lehet elérni.

Olcsó klinikát semmiképp sem ajánlok, egy normális hajatültetés több százezer forint/esetleg milliós összeg lehet. Magyarországon Dr. Sikos Géza a legjobb, de jó még a HairHungary is, ahol Vásáry André (énekes) csináltatta meg a haját. Mivel engem is érint a téma, ezért e kettő közül fogok választani.

Ha viszont olyan mértékű valakinek a kopaszodás, hogy az adóhelyen sem maradt elegendő hajmennyiség, akkor el kell fogadni az esetet. Egyébként már hosszú ideje zajlik a hajklónozásról szóló kutatás, az talán remény lehet azoknak is, akik nagyon megkopaszodtak. Persze nyilván az is drága mulattság lesz.

ma 09:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha férfi vagy, akkor nem akkora vész ez.
ma 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Úgy kell élned, mint a Bryan Johnson: Az ember, aki örökké élni akar (2025) című film főhőse. Valami spéci satyit tesz a fejére és az visszafiatalítja a fején még a hajat is.
ma 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Attól függ hogyan kopaszodsz.

Nekem az a tervem ha teteje kezd inkább teljesen kopaszra vágom.

Egyelőre csak vegeta-mikiegér módon kopaszodom és különösebben nem foglalkozok vele.

Mondjuk halloweenkor pont jól jött, asszony befestette magét kékre, én felzseléztem és dragonball cosplayt toltunk.

ma 10:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Legyél teljesen kopasz és izmos. Sokan buknak erre.
ma 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:
vannak már nagyon természetesnek ható, jobb minőségű parókák
ma 11:06
 9/9 A kérdező kommentje:

6-os én is olyan Miki egeresen kopaszodom.

8-as kizárt hogy parókát hordjak, és még tudom úgy vágatni a fodrászommal a hajam hogy ne látszódjon hogy kopaszodom.

Akkor amikor már nem tudom úgy vágatni a hajam hogy ne látszódjon akkor nem tudom mitévő leszek, valószínűleg az lesz a legjobb megoldás a teljesen kopaszra borotválom.

ma 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!