Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ahol eltek sok bevándorló/feke...

Ahol eltek sok bevándorló/fekete ember él?

Figyelt kérdés
Elore leszogezem hogy nem vagyok rasszista, semmi bajom nincs a feketekkel, viszont reggel lementem a boltba es amikor jottem haza arra lettem figyelmes hogy egy nagy fekete ember all az ajtom elott. Elrontotta az egesz napomat. Aki olyan varosban él ahol sok van beloluk (debrecen, budapest) ok hogy birkóznak meg ezzel? A gyulolkodest mellozzuk a valaszokban ha lehetseges.

jan. 17. 14:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ahol dolgozom, a munkavallalok egyharmada szines. Masik egyharmada EU allampolgar. Harmadik egyharmada szuletett itt. Szinek alapjan semmi kulonbseg nincs koztunk. Nyelvtudas alapjan persze van. A kuncsftjaink ca. egytizede szines. Mintegy fele itt szuletett. A maradek europai bevandorlo. En is az vagyok.

Eltem meg tarkabb kozegben, ott se volt semmi gond.

jan. 17. 19:24
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

"tenyleg nem tett semmi rosszat,csak állt ott fenyegetően"

NEM fenyegetöen, egyszerüen csak OTT VOLT.

jan. 17. 19:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Márpedig fenyegetően allt ott
jan. 17. 19:34
 14/20 anonim ***** válasza:
62%
A fenyegetés csak a te fejedben van!
jan. 17. 19:49
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

Felénk relatívan sokan élnek, pedig olyan városról van szó, aminek kb. 25 ezer lakosa van, viszont sok errefelé a gyár, szóval érthető.

Rossz tapasztalatot eddig még nem nagyon hallottam róluk, a városunkban élőkről legalábbis. Igyekeznek az itteniek magyarul kommunikálni, ami szerintem becsülendő.

jan. 19. 11:55
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
Dunántúlon lakom egy kis faluban. Egy fekete sincs. Előtte Borsodban laktam egy cigány faluban, ott volt 3 afrikai pap. Mondjuk cölibátus mellett gyerekük volt, de nem rám tartozik.
jan. 21. 10:09
 17/20 anonim ***** válasza:
16.: Ezek a papok érdekesek lehettek, különösen amiatt, hogy a bőrszínük miatt jól felismerhetőek lehettek a gyerekeik is.
jan. 21. 12:23
 18/20 anonim ***** válasza:
49%
17, cuki gyerekek voltak. :D Kicsik, és nagyon feketék, nagy göndör hajjal(csak kislányokat láttam, de elvileg vannak fiúk is). Az anyukák nyilván roma asszonyok.
jan. 21. 12:41
 19/20 anonim ***** válasza:

18: Azon röhögök, hogy ott mindenki látta, kik a pap gyerekei.

Amúgy nem tudom, miért evidens, hogy romák az anyák. Egy fekete se feltétlenül romával jöhet össze. Sok fehér nő vagy férfi is választ fekete párt.

Az egyház amúgy mit szól ehhez? Gondolom, a paphiány miatt lenyelik ezt. Másrészt eleve azért vannak fekete papok Magyarországon, mert a magyarok nem nagyon mennek papnak.

jan. 21. 12:44
 20/20 anonim ***** válasza:
49%
19, láttam a gyerekek anyját, és mindegyik asszony roma volt. Meg mondom, full cigánytelepen laktam. Volt vagy 6 magyar család a faluban, köztük az enyém. Többi mindenki roma. Azóta már szerintem 100% roma az egész + a 3 afrikai pap.
jan. 21. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!