Ahol eltek sok bevándorló/fekete ember él?

Ahol dolgozom, a munkavallalok egyharmada szines. Masik egyharmada EU allampolgar. Harmadik egyharmada szuletett itt. Szinek alapjan semmi kulonbseg nincs koztunk. Nyelvtudas alapjan persze van. A kuncsftjaink ca. egytizede szines. Mintegy fele itt szuletett. A maradek europai bevandorlo. En is az vagyok.
Eltem meg tarkabb kozegben, ott se volt semmi gond.

"tenyleg nem tett semmi rosszat,csak állt ott fenyegetően"
NEM fenyegetöen, egyszerüen csak OTT VOLT.

Felénk relatívan sokan élnek, pedig olyan városról van szó, aminek kb. 25 ezer lakosa van, viszont sok errefelé a gyár, szóval érthető.
Rossz tapasztalatot eddig még nem nagyon hallottam róluk, a városunkban élőkről legalábbis. Igyekeznek az itteniek magyarul kommunikálni, ami szerintem becsülendő.

18: Azon röhögök, hogy ott mindenki látta, kik a pap gyerekei.
Amúgy nem tudom, miért evidens, hogy romák az anyák. Egy fekete se feltétlenül romával jöhet össze. Sok fehér nő vagy férfi is választ fekete párt.
Az egyház amúgy mit szól ehhez? Gondolom, a paphiány miatt lenyelik ezt. Másrészt eleve azért vannak fekete papok Magyarországon, mert a magyarok nem nagyon mennek papnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!