Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az ilyeneknek miért osztanak...

Az ilyeneknek miért osztanak ruhát ha nem hordják?

Figyelt kérdés

[link]

Most nem azért de szerintem eltüzelik a ruhákat, fűtenek vele. Pedig ezeket azért kapták hogy legyenek ruháik.

Szerintetek?

ma 06:54
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
mert ők a "rászorulók"
ma 07:04
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Amellett, hogy igazad van valamennyire, de te hordanál egy 2 számmal kisebb lila mackófelsőt férfi létedre, csak mert az sikerült a verekedés közben megragadni...? Ennek így semmi értelme sajnos.
ma 07:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknek én semnit se adnék. Óvszert igen, de mást nem.
ma 07:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknek a használt ruháknak sajnos már semmi értéke. Én is odaadtam adományba, remélem, van közte, amit tényleg használnak, ha direkt a kukába dobtam volna, akkor tuti soha nem használta volna senki.
ma 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban sokszor kaptunk ruhacsomagot. Volt közötte használható, de olyan is, ami szakadt volt, lyukas, pecsétes stb. Azzal mást nem lehetett csinálni, mint eltüzelni vagy felmosórongynak használni.
ma 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!