Miért őrülnek meg a fiúk a közelemben?
Sokszor megfigyeltem már hogy valamiért megőrülnek a közelemben
(el kezdenek futkározni, üvöltözni, direkt be várnak hogy mellettük menjek)
De ez szinte mindegyik..
Egyszerűen teljesen megőrülnek pedig nem kelletem magam inkább figyelmen kívül hagyom. Meg nem vagyok ribi se, nem teszem ki mindenem. Sőt, soha nem tettem ki még mindenem.
Szia!
Valamivel energetizálod a környezetedet a:
- látványoddal, ..... Mert vannak emberek (én is) akiknek a szemük "éhes" Én is ilyen vagyok, és számomra a látás sok élvezetet tud adni, ha kellem és szép dolgokat nézek :)
De pld. egy horror kedvelőnek a dúrva dolgok okozzák ezt az érzést :)
- kisugárzásoddal,
- vagy az illatoddal....... Pld, tudod... van a MACSKA MENTA..... láttál már macsakát, aki kaott egy macska mentás párnácskát?
Láttad a parfüm című filmet?
Szóval látni kellene tégetedetet, és akor egyből tudná az ember a pontos okot :))))
mindegy mit használsz, ha jol nézel ki és megfelelően öltözöl mellé, bár sokszor még ha nem akkor is elöhözza az ösembert belölük és a figyelmedre és majd nésra is szomjaznak
és hát egyelőre igy tudnak feltunni, nem a flörtölös sármos dolgokkal mert ugye azok még nem fejlödtek ki ebben a korban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!