Miért őrülnek meg a fiúk a közelemben?
Figyelt kérdés
Sokszor megfigyeltem már hogy valamiért megőrülnek a közelemben
(el kezdenek futkározni, üvöltözni, direkt be várnak hogy mellettük menjek)
De ez szinte mindegyik..
Egyszerűen teljesen megőrülnek pedig nem kelletem magam inkább figyelmen kívül hagyom. Meg nem vagyok ribi se, nem teszem ki mindenem. Sőt, soha nem tettem ki még mindenem.
tegnapelőtt 22:26
11/28 A kérdező kommentje:
#9 persze sün csoport! 🤦♀️
tegnap 00:28
12/28 A kérdező kommentje:
#10 tévedsz. 😊
tegnap 00:28
13/28 anonim válasza:
Ezek az állítólagos észlelések és megfigyelések, ezek helyileg hol történnek? Egészen véletlenül nem a Majmok bolygóján?
15/28 anonim válasza:
Na ezért nem lehet gyerekeknek használni az oldalt már jó ideje. Ha lehetne, szabadin tele lenne szemetelve az összes ilyen sz#rral, tinihisztivel mindegyik kategória.
16/28 anonim válasza:
sok a hormon ilyenkor, hiába sokan még csak maszatolni tudnak :DD
18/28 anonim válasza:
Azaz azt értette az előző válaszoló, hogy szotyogósnak gondolnak vagy valami ilyesmi. Vagy csak nem miattad csinálják? Vagy miből gondolod hogy a közeledben csináljak? Lehet mindenhol csinálják de te csak akkor látod amikor a közeledben vannak. 200 IQ kérem
19/28 anonim válasza:
Én még le is dobom őket a padlóla, de nagyon dulván!
20/28 anonim válasza:
#13 SPOILER következik: a majmok bolygója a Föld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!