Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon többségében...

Ezen az oldalon többségében miért a kioktatás, a szidás, majd én jobban tudom, ja és ismeretlenül bántani a másikat megy, amikor valaki tényleg segítséget kér egy kérdéssel?

Figyelt kérdés
jan. 10. 14:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mert általában 2 tábor van mindenben, pl feltesz valaki egy kérdést, valaki beazonosítja hogy fúj az én volt barátnőm szomszédom tanárom főbérlőm főnököm kollégám tesóm volt haverom is ilyen és utálom, ez is ilyen most megkapja.

Vagy eleve rossz napja van mindenkit szid, de ha ilyen akkor másnap megbánja. Viszont az első esetben nem bánja meg.

jan. 10. 16:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen.

Itt az egyik legfrissebb példa - a második "válaszoló" személyében.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Az ilyennek bonyolult leírnia egy válaszban, hogy a munkaidő esetében a kezdő napot szokás jelölni, - náluk az a szint, hogy a gugli a barátod, de mégis ide járnak "barátkozni". :DDD

jan. 10. 20:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyrészről valóban többen szeretnek itt, anonim módon, nem minden esetben a legkellemesebb stílusban véleményt nyilvánítani. Így vezetik le a feszültséget, frusztrációt, a másikba belerúgva.

Másrészt meg... olyan is volt, nem egyszer, hogy a kérdező támadásnak vette a másik írását, holott semmi nem utalt arra, hogy amúgy rossz szándékkal írták volna a kommentet. Nem feltétlenül érzékenység van a háttérben ilyenkor.

jan. 12. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!