Anyám valami beteg?
Figyelt kérdés
Az albérletünkhöz tartozik kert+terasz... És amikor már besötétedett , és ha a teraszra ajtónál nincs 100%-osan behúzva a függöny akkor mindig problémázik hogy be látnak hozzánk... Velünk szemben egy bérház van. De szerintem senki se olyan hogy azt nézi hogy mi hogy élünk.. ( a kérdések végett mondom hogy Németországba élünk) és ez állandó probléma.. hogy mert " belátnak" üldözési mánia vagy mi ez?ma 04:03
1/5 anonim válasza:
Miért lenne beteg? Nekem is ez a mániám, hogy belátnak szerintem, ha nincs lehúzva a redőny. Mondjuk mellettünk egy ház van, nincs közöttünk kerítés, és a szomszéd az emeletről 100% belát, mert van egy ablaka ami telibe felénk néz.
2/5 Noren1989 válasza:
Bàrmi lehet, de egyszerűbb, ha behúzod a függönyt, semmint anyàdat mentàlis betegnek beàllítani.
4/5 anonim válasza:
Beláthatnak. Csakhogy ott szerintem nem igazán nézik az emberek ki mit csinál, legalábbis én azt tapasztaltam, hogy Ausztriában például ez nem divat, mindenki éli a kis életét, sokszor olyan módon, amit itthon sok ember megszólna. Erős a gyanúm, hogy Németországra is inkább ez jellemző, csak anyukád nem ott szocializálódott.
5/5 anonim válasza:
"szerintem senki se olyan hogy azt nézi hogy mi hogy élünk"
Simán. Efyszer egy rokonoméknál aludtam és az egyik nézett ki az ablakon, aztan hívta a többieket, hogy nézzétek, a pasi a szembeházban pucér. A pasas pucéran mászkált a lakásában és a rokonaim az ablakhoz tapadva nézték és kommentálták minden mozdulatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!