Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Érdemes...

Mit gondoltok erről? Érdemes emiatt idegeskednem?

Figyelt kérdés

Hálásan köszönöm annak aki elolvassa, hatalmas hülyeségről van szó.

Igazából borzasztóan szorongó és túlgondoló vagyok, azért agyalok ilyenen.

Mindig is rettegtem attól, hogy pletykálkodnak rólam az emberek, bármi miatt, vagy kibeszélik a dolgaimat. Emiatt nem is sok embert engedtem közel magamhoz, mert nem tudtam kiben lehet ténylegesen bízni.

Most elkezdtem azon agyalni, hogy 2 éve megosztottam egy személlyel bizalmas dolgokat, mert valamiért akkor úgy gondoltam/éreztem hogy bízhatok benne, most viszont olyanok járnak a fejembe, mivan ha a legjobb barátainak azért elmondta, és ők meg továbbadták vagy kiröhögnek. Rettegek ettől, hogy vajon hány embernek juthat ez el.

Az elmúlt 2 évben nem esett szó erről elvileg, legalábbis nem hallottam róla.

Ezek a gimis dolgok/témák elfelejtődnek szerintetek egy idő után, vagy örökké izgulhatok ezen?:)

Köszönöm ha elolvassátok, muszáj volt kiírnom már nagyon ideges vagyok miatta.

tegnapelőtt 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már rég el is felejtette. Dolgozz a szorongásod legyőzésén. Nem lehet úgy élni, hogy mindig rettegsz mindentől és mindenkitől.
tegnapelőtt 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes ezen agyalni. Hogy érzed: a környezeted ugyanúgy viszonyul hozzád, mint korábban? esetleg az új ismerőseid? Ha nem érzel körükben furcsaságot-eltérő viselkedést, akkor no para:).
tegnapelőtt 18:57
 3/7 AzImi ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges dolgokon aggódsz, rakj be valami jó kis zenét és bonts meg egy üveg bort magadnak, péntek este van itt a kikapcsolódás ideje!
tegnapelőtt 19:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem, igazából semmi változás nem történt, a semmiből vettem ezt elő. Ez a személy rá sem szokott kérdezni a dologra, bár a minap szóbakerült köztünk, de közel sem az ami régen, csak a személyről akiről szó van.

Én emiatt félek, hogy mivan ha valakivel elkezdenek beszélgetni rólam bármivel kapcsolatban, és mondjuk valaki megkérdezi mit tud rólam, vagy akárhogy szóbakerül és akkor elmondja mondjuk a barátainak.

tegnapelőtt 19:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy Ő is osztott meg velem elég sok dolgot
tegnapelőtt 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
59%

2 év telt el, szerintem nemcsak, hogy nem gondolkodik ilyenen az illető, de már rég el is felejtette azt az ominózus dolgot.

Jó szándékból írom, hogy tényleg jó lenne, ha dolgoznál a szorongásodon, mert (tapasztalat) idővel komolyan sokat romolhat, ami tovább ront mindenen, illetve abból még nehezebb kijutni.

tegnapelőtt 20:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Ráadásul ami aggaszt, hogy online írásban mondtam el a dolgokat
tegnap 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!