Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az idegeskedés lefogyasztja...

Az idegeskedés lefogyasztja az embert?

Figyelt kérdés
Fogytam 5 kg-t, és még soványabb vagyok, mint voltam.
szept. 11. 22:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Le.

Egy exem lebukott, kikészített, 3 nap alatt, 4.5 kilót fogytam és az vissza se jött.

szept. 11. 22:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én híztam tőle, nem is keveset és alapból sem voltam vékony. Össze-vissza ettem. Amióta nem idegeskedem annyit, szépen fogyok.
szept. 11. 22:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Már akit... Én pl ha ideges vagyok, zabálok.
szept. 11. 22:21
 4/14 anonim ***** válasza:
26%

"Fogytam 5 kg-t, és még soványabb vagyok, mint voltam."

Ne értsd félre, nem gúnyolódni akarok, de ezen jót nevettem. Alapigazságot mondtál ki: aki fogy 5 kg-t, az soványabb lesz, mint előtte volt.

Egyébként nem feltétlenül, van, aki nem tud enni az idegeskedéstől, a másik meg folyton a hűtőajtót nyitogatja olyankor.

szept. 11. 22:29
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
szept. 11. 22:52
 6/14 anonim ***** válasza:
11%
Én szépen lassan tűnök elfelé a distresszben. Inkább izomzatot veszitek, miközben a zsigeri hájak megmaradnak. A vállam átszúrja a pólót, a pulóver mind a csuklómra, a nadrág mind a bokámra akar csúszni. A seggemet meg akkor éri a nadrág, ha leülök.
szept. 12. 00:14
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
130 kiló vagyok, 3 éve folyamatosan stresszelek, idegeskedek, jár az agyam, de semmi, mert eszek.
szept. 12. 06:11
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
A stressznél jobban nem hizlal semmi.
szept. 12. 08:53
 9/14 anonim ***** válasza:
20%
Elnézve a válaszok értékeléseit nem is az állandó stressztől, idegeskedéstől fogyok.
szept. 12. 09:08
 10/14 anonim ***** válasza:
60%
Igen, nagyon is lehetséges és erre figyelned kell. Egyél rendesen, aludj, gondold át, hogy A, mit tudnál tenni a stressz okozásának a megszüntetéséért?; B, megéri-e stresszelni?
szept. 12. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!