Miért olyan furcsa sok embernek, ha lányként otthon laza szabású férfi boxert hordok mert az a kényelmes?
Figyelt kérdés
Nem tudtam milyen kategóriába illene a legjobban a kérdés. Bocs, ha nem ez a legjobb kat.tegnapelőtt 12:21
1/27 Noren1989 válasza:
Szépség rovatba, btw.
Nekem az a fura, hogy honnan van neked olyanod?
Vagy direkte veszed, úgy nyomod, mint Zendaya?
2/27 anonim válasza:
Tehát sok ember lát otthon, ahogy ezt viseled, vagy sok embernek elmeséled?
3/27 anonim válasza:
Nekem az a furcsa, hogy a magánügyedet közszemlére teszed, tehát boldog-boldogtalannal elmondod, hogy te miben vagy otthon. Kit érdekel? De amúgy, ha már így írod, akkor azt is elárulhatnád, hogy miért csak ez kényelmes számodra, és hogyhogy nem találtál női kényelmes ruhát?
4/27 A kérdező kommentje:
#1 Ez abszolút nem a szépségröl szól szerintem.
Van fiú tesóm, tőle nyúltam, amit kapott és ő nem szeret használni.
#2 Itt került szóba jópárszor. De igazad van, helyesebb úgy, hogy arányaiban sok embernek.
tegnapelőtt 12:28
5/27 anonim válasza:
Gondolom azért furcsa, mert vannak ennek megfelelő laza szabású női alsók is.
6/27 anonim válasza:
Most te boldog-boldogtalan előtt alsógatyában mászkálsz vagy mi? 😳
7/27 anonim válasza:
"Itt került szóba jó párszor"
hát nem tudom, én elég sokat vagyok itt, de még soha nem került szóba z alsógatya téma. Viszont azt nem értem, ha szóba került, miért nem ott és akkor kérdezted meg az illetőt, miért most teszel fel egy random kérdést, hirdetve magadat?
8/27 Noren1989 válasza:
#4, szépség, öltözködés, stb a rovat, ha megnézed.
9/27 anonim válasza:
Neked kényelmes, másoknak nem tetszik. Akkor nem kell erről másokkal beszélgetni. Csináld úgy, ahogy te szeretnéd! Ne másoknak akarj megfelelni.
10/27 anonim válasza:
Szerintem nem olyan fura, sőt kicsit szexy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!