Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan furcsa sok emberne...

Miért olyan furcsa sok embernek, ha lányként otthon laza szabású férfi boxert hordok mert az a kényelmes?

Figyelt kérdés
Nem tudtam milyen kategóriába illene a legjobban a kérdés. Bocs, ha nem ez a legjobb kat.

jan. 3. 12:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
65%
Nekem eddig fel se tünt, hogy az van rajtad. Nem is zavart. Hordjad csak nyugodtan továbbra is.
jan. 3. 13:26
 12/32 anonim ***** válasza:
92%

Nem fura, mindenki olyat visel, amiben jól érzi magát.

Mondjuk nekem inkább az a fura, hogy ha egy pasi vesz föl női bugyit, rögtön leb…zizzák. Nyilván nem a kérdezőre gondolok most. L.

jan. 3. 13:42
 13/32 anonim ***** válasza:
55%

#10 vagyok, Nem tudom nekem az is szexy :3 vagy én vagyok a beteg?🤔

jan. 3. 13:46
 14/32 anonim ***** válasza:
85%
Honnan tudja sok ember, milyen fehérnemüt használsz????
jan. 3. 13:55
 15/32 anonim ***** válasza:
73%
Én is furcsának találnám, hogy alul boxer, felül meg semmi.
jan. 3. 20:04
 16/32 anonim ***** válasza:
35%
11. Mert te rendszeresen kapsz tőle képet?
jan. 3. 20:05
 17/32 anonim válasza:
67%
Hát a kényelem a lényeg otthon szerintem, gondolom neked is ugy jo
jan. 3. 20:35
 18/32 anonim ***** válasza:

Kb annyit kaptam tőle, mint te, de lehet még annyit sem. Itt még senki nem küldött magáról olyan képet, bár nem is kértem.

Ez az egyik oka, hogy nem tünt fel, hogy olyan van rajta. A másik ok meg az, hogy fogalmam sincs, hogy ki a kérdező. Számomra egy ismeretlen ember. Hogy egy teljesen idegen ember mit csinál otthon, az engem nem érdekel. Fix van olyan is, aki a farkát egy kaktuszhoz csapkodja. Enegem nem zavar, csinálja, úgy se ismerem.

jan. 3. 20:40
 19/32 Spata ***** válasza:

Hát a legjobb kategória az biztosan nem ez hanem inkább a homoszexualitás, de ha már itt van válaszolok a kérdésedre.

Azért furcsállják mert nem indokolt és elfogadott az ellenkező nemre kitalált ruhákat viselni, mikor van a sajátotokra is bőven választék.

De, ha úgy van ahogy a soraimat kezdtem, akkor ez szokványos….

jan. 4. 09:29
 20/32 anonim ***** válasza:
78%

A szoknya és a magassarkú cipő is férfi viseletnek lett kitalálva. A rózsaszín kimondottan férfias szín volt.

De ha egy rózsaszín szoknyás, magassarkús férfit meglátnál az utcán te se mondanád azt, hogy ez egy igazi férfi.

jan. 4. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!