Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan furcsa sok emberne...

Miért olyan furcsa sok embernek, ha lányként otthon laza szabású férfi boxert hordok mert az a kényelmes?

Figyelt kérdés
Nem tudtam milyen kategóriába illene a legjobban a kérdés. Bocs, ha nem ez a legjobb kat.

jan. 3. 12:21
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
#19 Van egy ízig-vérig férfi párom, így max binek mondanám magam, de mivel semmi szexualitást nem gondoltam belevinni a témába ezért nem írtam oda. Sajnálom, ha egy férfi boxer belőled rögtön szexuális gondolatokat hoz elő.
jan. 4. 10:47
 22/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, én a 3-as kommentelő vagyok. Te írtál ki kérdést. Akkor minek írsz ki, ha nem fogadok el a neked nem tetsző válaszokat is?

Az én kérdésemet is figyelmen kívül hagytad. Újra bemásolom, hátha most méltóztatsz rá válaszolni:

"De amúgy, ha már így írod, akkor azt is elárulhatnád, hogy miért csak ez kényelmes számodra, és hogyhogy nem találtál női kényelmes ruhát?"

De, ha te egy biszex nő vagy, aki vonzódik a férfi ruhákhoz, akkor lehet, hogy nincs több kérdésem.

Viszont, máskor inkább ne írj ki kérdést, ha még te háborodsz fel egyesek válaszain. Kiírsz egy kérdést, tehát vállald ezzel azt is, hogy nemcsak az egódat fogják simogatni.

jan. 5. 05:16
 23/32 A kérdező kommentje:

Kedves hármas. Az, hogy nem válaszoltam a kérdésedre, nem azt jelenti, hogy nem olvastam el és nem fontoltam meg. Sőt még azt sem hogy nem fogadtam el. Mint láttad a kb 20 kérdésből csak egyre válaszoltam mert szerintem nagyon eltévedt azzal, hogy ebbe a kérdésbe is belelátta a szexet. Ez úgylátszik kicsit nálad is fellelhető.

Igazából csupán praktikus okai vannak, hogy miért nem találtam női ruhát erre az esetre. Nem kerestem. Kapott a tesóm egy ötös szettet ebből a szabásból és nem tetszik neki. Gondoltam kipróbálom, bejött. Miért dobjunk ki 5 ruhadarabot és vegyünk helyette másik 5 ruhadarabot csak azért mert az férfi ruhának van kikiáltva. Remélem válaszom kielégítő volt.

jan. 5. 09:52
 24/32 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező, miért praktikusabb ez, mint egy női ruhadarab? És miben praktikus? Egy sima, natúr női bugyi nem elég praktikus és kényelmes? Vagy mondjuk egy egyszerű rövidnadrág?

A fölösleges és nem használt anyagokat meg fel lehet használni takarításkor, meg olajos serpenyő kitörlésére is.

A válaszod nem volt kielégítő, mert nőként egyszerűen nem értem, hogy milyen indítatásból hord egy nőnemű egyén férfi ruhadarabot.

jan. 5. 11:20
 25/32 Noren1989 ***** válasza:
35%
Nem vág be sehol, laza, lenge. Szerintem ez épp elég érv a boxer mellett.
jan. 5. 11:23
 26/32 A kérdező kommentje:

Kedves 25. A 26os válaszoló a számból vette ki a szót.

Férfi vagy női ruhadarab. Épp ez a kategórizálás amit nem teljesen értek. A skótok miért hordanak szoknyát? Egy egyszerű póló az férfi vagy női? Oké, vannak olyan darabok amik kifejezetten egyik vagy másik nemre vannak szabva, de szerintem egy normál laza szabású boxer pont nem ilyen.

jan. 5. 11:48
 27/32 anonim ***** válasza:
23%

Köszi, hogy töröltetted a válaszomat.

A skótszoknya NÉPVISELET! Hogyhogy ezt eddig nem tudtad?

A pólóknál a nyakkivágás és a szabás, ami megkülönbözteti a két nemet egymástól a méretezésen kívül.

Mi a bajod a laza női rövid nadrággal?

jan. 5. 12:51
 28/32 A kérdező kommentje:

#27. Nem töröltettem semmilyen választ, sőt még csak le se pontoztam. Vagy pipát raktam vagy semmit az összes válaszra.

Igen, a skótszoknya népviselet, tehát vmikor a nép viselte a szoknyát és nem volt gond belőle. Van teljesen ugyanolyan környakú pólóm mint tesómnak, akkor az is férfi póló? Nincs bajom a laza női rövidnadrággal sem mint ahogy semmivel se. De ha már van 5 teljesen új, kényelmes ruhadarab a fiókban, akkor miért vegyek másikat? Amíg ezek tartanak, nem kell újat venni, valszeg ha nem lett volna ez a lehetőség, akkor én sem direktbe férfi boxert kerestem volna itthoni viseletre. De mivel jött ez a lehetőség, kihasználtam.

jan. 5. 13:49
 29/32 Spata ***** válasza:

20.

Nem ugyanerre akartam kilyukadni az előző kommentembe?

jan. 6. 11:30
 30/32 anonim ***** válasza:
42%
Na én meg fiúként tangát hordok mikor olyan kedvem van, legfőképp nyáron. Mégis itthon le se szarják. :D Viselj azt ami neked tetszik és kényelmes, ennyi.
jan. 6. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!