Mit csináljak, hogy mélyebb legyen a hangom?
Engem folyamat azzal piszkálnak, hogy vékony a hangom, de ilyen zavaróan rossz a hangom, alig beszélek ezért csak köszönök pl. munkahelyen. és még akkor egy idő után kialakult, hogy nekem nyávogva köszönnek vissza majd röhögnek, nyílván azért mert gúny tárgyát képezem. 28 évem alatt semmit nem fejlődött a hangom, ha csak hang alapján kellene gondolni akkor én 14 lennék. Még ez alapján sem tudok férfiként tekinteni magamra, hangom sincs. :D
Sokan mondják, hogy dohányozzak, de én nem bírom a cigit, meg köhögök tőle. :(
Hát ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni, hallottam olyanról hogy valaki betegen addig üvöltött amíg nem tudott beszélni. Valószínűleg működik, de ki tudja milyen mellékhatása lenne a hangszálaidra.
Én úgy vagyok az ilyenekkel hogyha nem tudok változtatni valamin akkor én vagyok az első aki viccelődik a dolgon és máris máshogy áll az ember a dologhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!