Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy mélyebb...

Mit csináljak, hogy mélyebb legyen a hangom?

Figyelt kérdés

Engem folyamat azzal piszkálnak, hogy vékony a hangom, de ilyen zavaróan rossz a hangom, alig beszélek ezért csak köszönök pl. munkahelyen. és még akkor egy idő után kialakult, hogy nekem nyávogva köszönnek vissza majd röhögnek, nyílván azért mert gúny tárgyát képezem. 28 évem alatt semmit nem fejlődött a hangom, ha csak hang alapján kellene gondolni akkor én 14 lennék. Még ez alapján sem tudok férfiként tekinteni magamra, hangom sincs. :D

Sokan mondják, hogy dohányozzak, de én nem bírom a cigit, meg köhögök tőle. :(

tegnapelőtt 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni, hallottam olyanról hogy valaki betegen addig üvöltött amíg nem tudott beszélni. Valószínűleg működik, de ki tudja milyen mellékhatása lenne a hangszálaidra.

Én úgy vagyok az ilyenekkel hogyha nem tudok változtatni valamin akkor én vagyok az első aki viccelődik a dolgon és máris máshogy áll az ember a dologhoz.

tegnapelőtt 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezen nem igazán lehet változtatni.
tegnapelőtt 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Azért én tennék egy próbát.. Foniáter? Hangszalagműtét esetleg? Mennyire kockázatos az ilyen? A tévedés lehetőségét fenntartom, csak egy ötlet..
tegnapelőtt 12:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Van hangszál plasztikázás, de gondolom nálad szóba se jöhet.
tegnapelőtt 13:11
 5/8 anonim válasza:
Menj el beszédtanárhoz. Ők pedig tudnak olyan hangfejlesztő gyakorlatokat tanítani neked, amitől javul a beszédtechnikád.
tegnapelőtt 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Nekem meg túl mély, és erőtlen a hangom. Van erre műtéti megoldás? Aki átesett ilyenen, le tudná írni a tapasztalatait?
tegnap 01:35
 7/8 Szolovjov ***** válasza:
Napi 2 doboz barna Szofit elszívsz.
tegnap 11:47
 8/8 Szolovjov ***** válasza:
Ja bocs mégsem. Nem dohányzol, amit jól is teszel.
tegnap 11:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!