Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért néz a főnök rosszul rád...

Miért néz a főnök rosszul rád ha próbaidő alatt felmond vki?

Figyelt kérdés

Az elején tök normálisan, rendesen, mosolygós arccal megmondja, hogy kipróbálod és meglátod, hogy tetszik-e.

Majd amikor felmondasz próbaidőben, mégis érzékeled, hogy nem nézik jó szemmel.

tegnapelőtt 08:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én mondtam fel próbaidő alatt, majdnem megettek. :D A HR-es néni meg a közvetlen főnök is mindenféle egoistának elhordott meg panaszodtak hogy legalább a hét végéig illik ilyenkor maradni. Amikor látták hogy nem vagyok hül.ye és nem dőlök be a trükkjüknek, leszálltak rólam.
tegnapelőtt 08:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
És miért érdekel, hogyan néz rád valaki, akihez semmi közöd ezután?
tegnapelőtt 08:17
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
A magyar foglalkoztató egy paranioás pszichopata sok esetben. Nem kell velük foglalkozni. Minél jobban alázni, ha megérdemli.
tegnapelőtt 08:17
 4/12 anonim válasza:
100%
Gondolom azért, mert kezdheti az egész felvételi folyamatot elölről. Az ő szemszögükből nézve pazaroltad az idejüket. Viszont ha maradsz, akkor meg te pazarolod a tiédet.
tegnapelőtt 08:20
 5/12 anonim ***** válasza:
21%
Gondolj bele, hogy neki mekkora balama, hogy beléd fektette a bizalmát, te meg felmondasz. Jó, biztos megvan az oka, de kicsit érezd át az ő helyzetét. Ha valami építőjellegű kritikád van, azt most bedobhatod neki, hogy legközelebb ne járjon így.
tegnapelőtt 08:40
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Próbaidő alatt általában be kell az embert tanítani. Ehhez egy másik alkalmazott kell.

Aki betanul az termel mondjuk fele teljesítménnyel. Aki betanítja meg nem termel, mert betanít. Így mint munkáltató kapsz 0,5 teljesítményt 2 áráért. De benyeled mert ez ezzel jár arra a pár hónapra. Majd mikor kilép, kezdheted előről.

Ettől független jogod van kilépni. Élj vele ha úgy látod jónak. Csak tudd hogy a másik oldal ezért nem örül neki.

tegnapelőtt 09:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
ez kit érdekel? Mondom úgy, hogy vannak alkalmazottaim. Sose senki nem lépett ki próbaidő alatt.
tegnapelőtt 09:16
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Tökmindegy, hogyan néz rad, hiszen elmégy onnan. Viszont maradj kulturált, mert a nyomod ott marad, és ha később leinformálnak, ne mondjanak rosszat rólad. Én 26 éve dolgozok, ez a harmadik munkahelyem, eddig mindenhonnan kulturáltan jöttem el.
tegnapelőtt 09:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert akkor kezdhetik előlről az egész felvételi, kiválasztási folyamatot, ami hosszabb időt vesz igénybe, és nem is biztos, hogy időben találnak megfelelő embert.

Ez nekik idő- és energiaveszteség volt, de neked is az lenne, ha még így is maradnál ezen a helyen.

tegnapelőtt 10:39
 10/12 anonim ***** válasza:
69%

Te jó szemmel néznéd, hogy belefektetnél valakibe egy csomó energiát (és pénzt), aztán egyszer csak, derült égből, "bocs, leléptem"

Nyilván ez nem esik jól senkinek. Engedd már meg, hogy csalódott legyen. neked úgyis mindegy, 2 percig elviseled, amíg elköszönsz és többet úgyse beszélsz/találkozol vele

tegnapelőtt 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!