Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nőkkel miért engedékenyebbek...

A nőkkel miért engedékenyebbek az emberek?

Figyelt kérdés
Mondok 1 példát,ha mondjuk egy nő még 40 évesen is keresi az igazit akkor az természetes,(mert ugye amúgy a férfiakkal van a baj) De ha 1 férfi teszi ugyanezt,akkor az egyből lúzer meg gyámoltalan pöcs és nem életrevaló meg stb..
jan. 1. 21:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
37%
Mert a férfiak akarnak nőt mindenáron és nem a nők férfiakat.
jan. 1. 21:05
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
Mondok 1 példát,ha mondjuk egy nőnek még 35 évesen még nincs gyereke, akkor az egy karrierista femináci. De ha 1 férfi teszi ugyanezt,akkor az nem gond, mert úgyis később érnek, jó ha biztos karrier családalapítás előtt, meg majd talál magának egy 10 évvel fiatalabbat stb.
jan. 1. 21:05
 3/23 anonim ***** válasza:
45%

Az a helyzet, hogy a nőknél van az ütő kártya, a piros hetes, ami mindent visz. Azaz a pina.

Az állatvilágban ugyanez van: a hímek harcolnak a nőstényekért, és akinek nem jutott pina, az elbukott, veszetett... A nőstényt meg így is úgy is felcsinálja valaki, ha hagyja! Ez a nőstény akaratán múlik.

Az embereknél is ez van. A nő akaratán múlik minden. Ha még 40 évesen is egyedül van, akkor csak annyi a történet, hogy túl válogatós. A férfiak többségének nem adatik meg a válogatás luxusa.

jan. 1. 21:14
 4/23 Metionin ***** válasza:
59%
Nem engedékenyebbek. Egy nőt sok tekintetben pont hogy szigorúbban ítélnek meg, lásd pl. a gyerekvállalást, házasságot ahogy fentebb is írták. Gyerekkorban még talán de ott is inkább más-más dolgokban elnézőbbek a fiúk és a lányok felé.
jan. 1. 21:15
 5/23 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem ez kijár nekünk nőknek!

Mondok példákat miért:

-A sötétben a vonaton/ az utcan/ az ures vonatvagonban, stb, stb egyedul egy nő sokkal jobban ki van szolgáltatva a felmerulheto veszelyhelzyeteknek.

- A nők vannak a 99,9%ban kivéve a megeroszakolas eselyenek, pl buliban vagy akárhol

-sok országban még a nők mindig elvannak nyomva

-pl egy munkahelyen a férfi vmiert jobban dominal

Vannak még példák de a legnyomosabbakat felsoroltam. És nem vagyok feminista nő, csak reálisan látom a dolgokat.

jan. 1. 21:21
 6/23 anonim ***** válasza:
12%
5os vagyok, aki lepontozott, az tudna rá indokot is írni, hogy miért?:D
jan. 1. 21:25
 7/23 anonim ***** válasza:
5%

6

Mert nő vagy és túl gyenge, kívül és belül egyaránt. :P

Üdv, egy nő. :P

jan. 1. 21:28
 8/23 anonim ***** válasza:
56%

6

Igen, hülye femináci bullshit, amit tolsz, kezdve az "ez nekünk jár" narratívaval...

Mondok egy példát: háború. Kiket is soroznak be? Kiket is küldenek be a húsdarálóba.

Vagy ott vannak a katasztrófák. Titanicot láttad? Nők (és gyerekek) előre! Itt is a férfi szív, illetve hal meg nagy valószínűséggel.

jan. 1. 21:29
 9/23 anonim ***** válasza:
78%
#6-os amúgy szerinted, ha egy férfit megtámadnak éjszaka az utcán 6-an, vagy mondjuk leütik hátulról, hogy észre sem veszi, annak van reális esélye megvédeni magát? 😅 Más országokban hogy milyen helyzete van a nőknek arról meg ott kéne pampogni akkor, nem mindig itt a nyugati férfiakat terrorizálni a témával. Külön női és férfi fizetésről sem hallottam még mondjuk sehol. Attól mocsosabbak meg, mint amilyen egy nő tud lenni egy másik nővel szerintem ember nem tudna lenni a másikkal.
jan. 1. 21:31
 10/23 anonim ***** válasza:
26%

#7, ejjha, de nagy a pofa!🤒(valószínűleg a semmire😆)

Nem vagyok gyenge, de egy biztos, nálad tuti erősebb vagyok, mind kívül, mind belül!😛

Üdv, egy erős nő🙋‍♀️ (akinek olyan jó élete van, amilyenrol te mégcsak álmodni sem mersz)

jan. 1. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!