A nőkkel miért engedékenyebbek az emberek?
Az a helyzet, hogy a nőknél van az ütő kártya, a piros hetes, ami mindent visz. Azaz a pina.
Az állatvilágban ugyanez van: a hímek harcolnak a nőstényekért, és akinek nem jutott pina, az elbukott, veszetett... A nőstényt meg így is úgy is felcsinálja valaki, ha hagyja! Ez a nőstény akaratán múlik.
Az embereknél is ez van. A nő akaratán múlik minden. Ha még 40 évesen is egyedül van, akkor csak annyi a történet, hogy túl válogatós. A férfiak többségének nem adatik meg a válogatás luxusa.
Szerintem ez kijár nekünk nőknek!
Mondok példákat miért:
-A sötétben a vonaton/ az utcan/ az ures vonatvagonban, stb, stb egyedul egy nő sokkal jobban ki van szolgáltatva a felmerulheto veszelyhelzyeteknek.
- A nők vannak a 99,9%ban kivéve a megeroszakolas eselyenek, pl buliban vagy akárhol
-sok országban még a nők mindig elvannak nyomva
-pl egy munkahelyen a férfi vmiert jobban dominal
Vannak még példák de a legnyomosabbakat felsoroltam. És nem vagyok feminista nő, csak reálisan látom a dolgokat.
6
Mert nő vagy és túl gyenge, kívül és belül egyaránt. :P
Üdv, egy nő. :P
6
Igen, hülye femináci bullshit, amit tolsz, kezdve az "ez nekünk jár" narratívaval...
Mondok egy példát: háború. Kiket is soroznak be? Kiket is küldenek be a húsdarálóba.
Vagy ott vannak a katasztrófák. Titanicot láttad? Nők (és gyerekek) előre! Itt is a férfi szív, illetve hal meg nagy valószínűséggel.
#7, ejjha, de nagy a pofa!🤒(valószínűleg a semmire😆)
Nem vagyok gyenge, de egy biztos, nálad tuti erősebb vagyok, mind kívül, mind belül!😛
Üdv, egy erős nő🙋♀️ (akinek olyan jó élete van, amilyenrol te mégcsak álmodni sem mersz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!