Mit éreztek most, hogy néhány perc múlva átmegyünk 2025-be?
Figyelt kérdés
Olyan, mint az időutazás.dec. 31. 23:53
1/9 anonim válasza:
Dehogy olyan, semmi különlegeset nem érzek.
2/9 anonim válasza:
Sem éjfél előtt, sem most nem éreztem, vagy érzek semmi extrát.
Nem kötözködésből: ez szimplán az idő múlása, nem időutazás.
BÚÉK!
4/9 A kérdező kommentje:
Boldog új évet kívánok.
tegnapelőtt 00:16
5/9 anonim válasza:
Azt érzem, hogy elfogadhatatlanul sok idiótának arra van ki az esze, hogy durrogtassa a f#52ágait, és tapsol annak, mennyi pénzzel vették le érte, mert az neki a státusszimbólum, ahelyett, hogy az lenne, hogy az ilyen baromságok milyen jelentéktelen százalékát teszik a háztartás havi összbevételének (hát, általában nem egyjegyű, mennyi hülye b+), vagy az, hogy milyen kulturáltan el tud vonulni a lakóövezettől rohadtul messzire, ha már a segge durranásait kevesli ingyen.
7/9 anonim válasza:
Befejezték a durrogtatást, most már alszok :D. Búék gyakorisok
8/9 anonim válasza:
Mi a f..ert kell lakohazak kozott durrogtatni amugy? Amikor en hulye tini voltam es meg bulinak tartottam ezt az egeszet, akkor is kimentunk inkabb egy kietlen retre, nem a belvaros kozepen jatszottuk a fejunket. Arrol nem beszelve, hogy ha a petarda illegis honnan szerzik? Raadasul olyan hangos, mintha egy bomba robbanna. Az ilyen idiotaknak nem kivanok boldog uj evet. A tuzijatek meg oke, de a petarda?! Mire jo, de tenyleg??
9/9 anonim válasza:
A belvárosban marha jó volt, főleg a rakpart környékén. Tele mosolygós, derűs arcokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!