Annak mi lehet az oka hogy néhány nő sokkal szebb 20 felett, mint tinédzser korában?
Érdekes tendencia.
Az anorexiás csinibaba osztálytársaim most kezdenek el szemüveget hordani, hízni.
Engem anno pápaszemesnek csúfoltak, leszólták az ódivatú ruháimat, és éveken keresztül zaklattak, mert nem voltam csontsovány.
Közben kivizsgáltattam magam. Rájöttünk olyan betegségekre, amik örökletesek, és amitől nem tudtam a hagyományos módszerekkel lefogyni. Mivel nem szégyelltem hordani a szemüvegemet, az évek során ebből is meggyógyultam. Mára tökéletesen látok, és egyáltalán nem kell.
Az ódivatú alter / hippi öltözködésem meg most kifejezetten menő a fiatalabb Z generáció körében. A csodámra járnak, és megdicsérik, hogy mennyire jó stílusom van.
Úgy érted hogy fiatal korukban szebbek voltak?
Tinédzserként mindenki idősebbnek és műbbnek akar tűnni, mert ebben látják a komolyan vehetőség és a felnőttség kulcsát.
30 körül viszont már újra fiatalosabbak akarnak lenni. “Mindent megélt” szövetekkel, szanaszét vándorolt töltőanyagokkal és rákvörös szolis bőrrel viszont ez nem fog összejönni, és lehetetlen azt a friss bájt visszavarázsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!