Meddig folytatódhat még ez az elképesztő élelmiszerár emelkedés?
Ameddig a hatalmon lévők meg nem értik, hogy Magyarországon önellátó is lehetne, ezért fejleszteni kell a mezőgazdaságot és az élelmiszeripart.
Ajánlol olvasásra:
Lecsos blog-ot
Kérdező!
Vettél sok luxus sza...rt, és csodálkozol, hogy sokba kerül?
Nem kenyeret, ásványvizet, párizsit vettél, hanem csupa felesleges szennyet!
Én nem vagyok Rockefeller, messze nem, de érdekes, én IDÉN nem éreztem semmilyen ÉLELMISZER-áremelkedést, leszámítva persze azt, hogy elszabadultak a korábban árstopos termékek.
Amit te leírtál, mit terveztél költeni és mibe fájt (volna) az neked, azzal az összeggel én 1 heti kajakiadásomat tudom fedezni. Nem sarkítok, mert szélsőségesen tudatos vagyok és ahogy mások a kcal-t, úgy én a Ft-okat számolom.
Persze, értem, hogy ma buli van, de ha meg ezt teszed, igenis vedd tudomásul, hogy ez luxus... és ehhez luxustermékek dukálnak, ahhoz meg luxus árak...
Én maximális alázattal és leleményességgel tudom beosztani az általad nevezett összeget 1 heti kajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!