21/28 anonim válasza:
Ez általában úgy szokott történni, hogy váláskor a nő marad a közös lakásban a gyerekkel, meg övé a fele a vagyonnak, amiért a férfi dolgozott meg, a férfi mehet amerre lát. Ne tégy úgy mintha álomvilágban élnél!
22/28 anonim válasza:
Csak ha szereto viszonyba van a nő a ferfival es kitartott akkor semmije nincs es barmikor kirughato
23/28 anonim válasza:
Nekem lánynak lenne jobb lennem. Azt hiszem. Nem vagyok egy kezdeményezú típus,vagy bármi ilyesmi.
24/28 anonim válasza:
Lanynak mert nem kell teperni az ismerkedesnek kirak egy képet és egybol 100 fiu ir ra o meg kivalaszt egyet
25/28 anonim válasza:
Nőnek. Arrogáns, beképzelt fejjel járkálni, lesajnálóan nézni azokra a férfiakra akik nem szimpatikusak számára. Elvárni hogy a férfi állja a költségek nagy részét, biztosítsa a lakhatást, kocsival hurcolja, esetleg valami tingli-tangli munkahelyre bejárni pofákat vágni és pletykálkodni. Tisztelet a kivételnek.
26/28 anonim válasza:
Szerintem férfiként nehezebb az élet: Egy párkapcsolatban mi vagyunk a "provider", elvárják tőlünk hogy megteremtsünk bizonyos anyagi javakat, hogy legyen egy státuszunk, ha ez nincs meg akkor sok nő eleve szóba se áll velünk,fordítva ez úgy működik, hogy a férfiaknak szinte semmi elvárásuk nincsen a nők felé, nem kell hogy sok pénzt keressen, nem kell hogy legyen saját lakása, legyen kedves meg nézzen ki valahogy...ennyi az elvárás. Háború esetén mi megyünk a frontra, mi fogunk meghalni. A mentális problémákat a férfiaknál a gyengeség jeleként ítéli meg a társadalom, a nőknél ezt elfogadják az emberek. Válás esetén az esetek többségében a nőkhez kerül a gyerek, hiába tudna mondjuk sokkal jobb életkörülményeket biztosítani a férfi. Persze vannak olyan területek ahol mi vagyunk előnyben...nem nekünk kell szülni(persze ez nem kötelező a nőknél, ellenben a háborúval ahol nincs választásod...erőszakkal bevisznek), álláskeresés szempontjából előnyben vagyunk és kevesebb eséllyel leszünk fizikai bántalmazás áldozata, továbbá vannak olyan országok, ahol gyakorlatilag semmibe veszik a nőket(főleg arab országoknál).
27/28 anonim válasza:
Előző maradj mar a háborús hülyeségeiddel.. a háborúkat mindig férfiak gerjesztik, robbantjak ki, akkor meg mire fel a rinya?
28/28 anonim válasza:
Attól még igaz amit írtam, a férfiak mennek a frontra és nekem elhiheted...a többség nem akar ott lenni, pár idióta politikus hatalomvágya miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!