A könnyű munkákra, pl pultos hamarabb vesznek fel nőt.
Egy nő bármikor lefekhet ingyen bárkivel, még egy férfinek fizetnie kell érte
Nőként könnyebb pénzes pasit fogni, mint fordítva.
Veszélyhelyzetben a nőket menekítik ki először
Nőket kevésbé bántalmazzák az iskolában.
dec. 29. 19:48
12/28 anonim válasza:
Ja mert nektek a párkapcsolat a legnagyobb gondotokat..
dec. 29. 19:53
13/28 oldboys73 válasza:
Ha az lenne a kérdés, hogy jó lánynak/ nőnek lenni amikor a menstruációjuk van fájdalommal együtt. Vagy terhesen a kihordani és megszülni a gyermeket és olykor egyedül felnevelni. Vállalni a munkahelyen ebből adódó megkülönböztetést. Sokan nem lennének lányok/nők. De egyet irigylek a lányoktól a leleményességüket és a logikájukat. A kérdésre a válasz fiúnak születtem a természet ezt akarta de lehet a következő életembe lány leszek 😉
dec. 29. 20:01
14/28 anonim válasza:
Noket konnyebben megeroszakoljak mint a ferfiakat
dec. 29. 20:41
15/28 anonim válasza:
Fiunak
dec. 29. 21:15
16/28 anonim válasza:
Ha megkérdezel egy férfit hogy miért rossz férfinak lenni, akkor kb garantáltan azzal fog jönni, hogy nem kaphat alanyi jogon nőt.
Akinek ez a legeslegnagyobb problémája az életben, annak nem lehet különösebben nehéz sorsa.
dec. 29. 23:41
17/28 anonim válasza:
Aki a szüléssel jön, nem kötelező szülni.
Hányszor szülsz egy életben?
Sok férfi télen, nyáron nehéz fizikai munkát végez.
Láttál már női útépítőt vagy segédmunkást, aki -10 fokban vagy +40 fokban dolgozik?
dec. 30. 00:15
18/28 gabor49 válasza:
én férfi vagyok de szerintem lánynak jobb lenne lenni
dec. 30. 06:36
19/28 anonim válasza:
Fiúként ha nem vagy jóképű és / vagy talpraesett, akkor csak szenvedés az élet. Lányt meg sokat ismerek aki nem is néz ki jól, nem is ért semmihez, csak talált valami gazdag mérnök, informatikus vagy vállalkozó pasit, aztán egész életében csak teng-leng, eltartják jó körülmények között, az a legnagyobb gondja hogy mit posztoljon fb-ra, hova menjen bevásárolni meg milyen ruhát vegyen fel. A férfi meg mellette belegebed a munkába.
dec. 30. 08:55
20/28 anonim válasza:
Aztan ha a ferfi kirugja a not és nincs semmije mehet a hid ala
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!