A kérdező szavazást indított:
fiú
lány
41 szavazat
1/28 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformak,mert honnan tudja egy fiu milyen erzes lenne lanynak lenni es honnan tudna egy lany milyen erzes fiunak lenni
3/28 anonim válasza:
16-25 között lánynak, 25 fölött fiúnak.
4/28 anonim válasza:
Fiúnak könnyebb, ne abból induljunk ki, hogy vannak szorongó, mentális gondokkal küzdő emberek, mert az nemtől függetlenül mindenkinek szar. Viszont nekem nincs gondom azzal, hogy nőnek születtem, de ez nagyrészt szerencse, hogy eddig nem ért emiatt semmilyen hátrányos megkülönböztetés, nem zaklattak szexuálisan és egyebek. Van még hátra minimum 30 évem, remélhetőleg azért az is nyugodtan telik majd.
5/28 anonim válasza:
Attol fugg melyik orszagba mert arab orszagokban meg egyes afrikai orszagokban a lanyok semmibe vannak nézve
Amerikban meg csak pucsít a kamera elott egesz nap és dől a lóvé
6/28 anonim válasza:
Hát, nagyon nehéz kérdés....
De ha azt a régi mondást nézem, hogy "nem mindegy, hogy a f@roknak melyik végén állsz", akkor lehet, hogy mégis csak fiúnak jobb lenni.
7/28 anonim válasza:
5# Annyira vicces, hogy ezt hozzátok fel mindig, a nők nagy része nem akar krválkodással pénzt szerezni, ennyi erővel a férfiaknak is lehetne mondani, hogy dehát csak menjetek el drogdílernek, tök könnyű dolgotok van, dőlne a lóvé. De nyilván te nem akarsz bűnöző lenni, én meg nem akarom árulni a testem, szóval egyikünk sincs előrébb azzal, hogy lenne ilyen opció is.
8/28 anonim válasza:
Nem mindegy, konkrétan melyik országról, melyik korszakról van szó, ez így túl általános.
9/28 anonim válasza:
Pasinak. Mindig a nőnek kell aggodnia hogy csak szexre kihasználták e vagy gyerekkel otthagyják e vagy elveszik e stb.
10/28 anonim válasza:
Fiunak, azok nem véreznek havonta osszevissza mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!