Mi a véleményetek az alábbi helyzetről?
Figyelt kérdés
Két szomszéd beszélgetsz jön egy pizzafutár.
- Hoztam egy pizzát Szabó Istvánnak.
- 2O ez valamit tévedés lesz,20 éve elköltözött.
Másnap is ugyanúgy beszélgetnek erre jönni egy ember és közli:
- jó napot kívánok jöttem bemutatkozni hogy én vagyok az új szomszéd tegnap költöztem be. Szabó István
dec. 29. 08:22
1/11 anonim válasza:
Nem életszerű, ugyanis ott van a telefonszám a pizzafutárnak, nem a szomszédokat fogja kérdezni. :)
2/11 anonim válasza:
Egyszerű félreértés. A futár nyílván felhívta és átadta a pizzát.
3/11 A kérdező kommentje:
Olyan nincs hogy a futár elhiszi és meg sem próbál telefonálni?
dec. 29. 09:01
4/11 A kérdező kommentje:
De például az is lehet hogy valamilyen probléma van a telefonnal és a futár ezért kérdezi a két lakót.
dec. 29. 09:02
5/11 anonim válasza:
Akkor is ott a cím, és házhoz viszi. Max megkérdezi, hogy melyik az a cím. Ha nincs otthon, akkor visszaviszi, bár, ha valaki pizzát rendel, kevés az esélye, hogy nem veszi át.
6/11 A kérdező kommentje:
Na de ha ez a választ kapja amelyik címre
dec. 29. 10:52
7/11 anonim válasza:
Tényleg nem életszerű. Ha az előzetesen megadott címen nem találja a futár az illetőt, felhívja azt, és újra egyeztetnek. Nem random emberekhez megy oda.
8/11 anonim válasza:
Ha esetleg a cím egy szám alatt A és B, akkor simán benézhette a futár. Viszont akkor ezután megpróbálja kinyomozni.
9/11 A kérdező kommentje:
De itt megtalalta a címet de allt ott két ember
dec. 29. 15:07
10/11 anonim válasza:
Rendelt egy pizzat és elozo napra hoztak ki? Ez aztan az expressz kiszallitas 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!