Hogy fognak az emberek nézni rám, ha üveg bort és jagert / pálinkát iszom a videki volan buszon fiatalkent (20on eves) ?
Figyelt kérdés
Szerintem egy idos embernel nem meglepo ha iszik alkoholt utkozben.
Ezen megbotrankoznanak emberek?
Vagy ihatok nyugodtan minden minosites nelkul?
tegnapelőtt 22:55
11/13 anonim válasza:
Buszon tilos inni ÉS részegeskedni is.
Pontosan mi az, ami miatt képtelen vagy józan lenni?
12/13 anonim válasza:
szerintem időstől sem elnézhető az alkoholizmus... Nyilván akit érdekel, lenéz, a többséget hidegen hagyja
13/13 anonim válasza:
Nem egyszer voltam annak szemtanúja, vidéken, hogy a sofőr felszólította a részeg illetőt, hogy fel se szálljon a buszra, de olyant is láttam, hogy a következő megállónál letessékelte, miután észlelte a bajt.
Az ilyen helyeken történő alkoholizálást szerintem sem nézik el, időseknek sem, fiataloknak sem.
Én is huszonéves vagyok, ha ilyent látnék a buszon, akkor biztosan nem ülnék az illető közelébe, mivel nem tudom, részegen mire képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!