Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy fognak az emberek nézni...

Hogy fognak az emberek nézni rám, ha üveg bort és jagert / pálinkát iszom a videki volan buszon fiatalkent (20on eves) ?

Figyelt kérdés

Szerintem egy idos embernel nem meglepo ha iszik alkoholt utkozben.

Ezen megbotrankoznanak emberek?

Vagy ihatok nyugodtan minden minosites nelkul?

tegnapelőtt 22:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Buszon tilos inni ÉS részegeskedni is.

Pontosan mi az, ami miatt képtelen vagy józan lenni?

tegnap 01:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem időstől sem elnézhető az alkoholizmus... Nyilván akit érdekel, lenéz, a többséget hidegen hagyja
tegnap 09:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyszer voltam annak szemtanúja, vidéken, hogy a sofőr felszólította a részeg illetőt, hogy fel se szálljon a buszra, de olyant is láttam, hogy a következő megállónál letessékelte, miután észlelte a bajt.

Az ilyen helyeken történő alkoholizálást szerintem sem nézik el, időseknek sem, fiataloknak sem.

Én is huszonéves vagyok, ha ilyent látnék a buszon, akkor biztosan nem ülnék az illető közelébe, mivel nem tudom, részegen mire képes.

tegnap 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!